Foto de Manuel Achille Vallicella, extronista de 'MYHYV'.

Mor en Manuel amb només 35 anys, extronista de Mujeres y Hombres y Viceversa

Va perdre la seva mare fa tres anys i, des de llavors, patia problemes de depressió

Mediaset està de dol per la mort amb 35 anys de Manuel Achille Vallicella, participant de la versió italiana de Mujeres y hombres y viceversa. Manuel va participar en el programa de la televisió italiana, primer com a pretendent i després com a tronista. Pel que sembla s'hauria suïcidat.

El DJ Enrico Ciriaci, amic de Manuel, ha estat l'encarregat d'anunciar la seva mort a través de les xarxes socials. «Amic meu, massa bo per a aquesta maleïda vida, trencat», diu el missatge. El mateix Ciriaci ha revelat a la publicació Biccy que el seu amic s'hauria llevat la vida.

Foto de Manuel Achille, exconcursant de 'MYHYV' a Itàlia.
Manuel va ser tronista del conegut programa de televisió. | Mediaset
 

Per la seva banda, Amedeo Venza va anunciar la mort del jove en un missatge d'Instagram. «Ha mort Manuel Vallicella, extronista amb cor d'or, amb només 35 anys. Encara tenia tota la vida al davant, només espero que estigui als braços de la seva estimada mare, no tinc paraules».

▶️ Vídeo del dia

Efectivament, l'extronista de Mujeres y hombres y viceversa va perdre la seva mare el 2019 a causa d'una llarga malaltia. El jove televisiu estava molt aferrat a la seva mare i des de la seva mort patia problemes de depressió. Tot hauria acabat de manera tràgica, amb el suïcidi de Manuel.

L'emotiu comiat de la seva companya

Manuel es va donar a conèixer el 2016 quan va entrar al programa MyHyV com a pretendent de Ludovica Valli. Encara que no va aconseguir conquistar el cor de la tronista, sí que es va guanyar el públic amb la seva simpatia. Li van oferir llavors el paper de tronista, que, no obstant això, va tenir un recorregut força curt.

Tot i caure molt bé a l'audiència, va abandonar el tron al cap de poques setmanes per motius personals. Pel que sembla volia allunyar-se del món de l'espectacle i tornar a la seva vida privada. En aquells moments, ja s'havia guanyat l'afecte de tothom i tenia 460.000 seguidors a Instagram.

Una de les primeres a reaccionar a la seva mort ha estat precisament Ludovica Valli, l'extronista. Ludovica és ara una influencer amb 1,8 milions de seguidors. «No tinc paraules, estic realment afligida, mai oblidaré la teva timidesa i els teus ulls dolços», va escriure la influencer italiana.

Fotomuntatge d'una captura d'un story de la mort de Manuel.
Missatge de l'extronista per a Manuel a Instagram. | Instagram

 

Acompanyat d'algunes fotos amb tots dos junts, el missatge acaba amb un emotiu comiat. «Ja pots descansar, que la terra sigui lleu, Manuel, bon viatge. Romandràs per sempre en el meu cor, t'envio i et seguiré enviant sempre les nostres abraçades».

Un noi tímid i reservat

Manuel va saltar a la fama gràcies a aquest programa de televisió, però també era tatuador i influencer. Tot i assolir una gran popularitat, era un personatge reservat i tímid, poc amant de la sobreexposició mediàtica. Es va retirar del programa per tornar al seu estudi de tatuatge.

Foto de Manuel Achille.
El concursant també era influencer i tatuador. | Xarxes socials
 

Amb motiu del seu 35è aniversari, el 9 de gener, va publicar un post recordant la seva mare. «I tu, mama, sé que em mires i somrius amb mi», va escriure acompanyant una foto seva en primer pla. Manuel sempre havia estat molt unit a la seva mare i la seva mort va ser un cop insuportable.

Manuel havia expressat els seus sentiments a través de Facebook durant tot el procés de la malaltia de la seva mare. Se sentia orgullós de la fortalesa amb què la seva mare va afrontar l'adversitat. «Mai deixaré de trobar-te a faltar, només aprendré a viure amb l'enorme buit de la teva absència», va dir.

Això hauria estat el detonant de la dràstica decisió del jove de llevar-se la vida, després d'una llarga etapa de depressió. La seva mort ha provocat una profunda tristesa i commoció entre els seus familiars, però també ha impactat l'audiència. I és que ser un dels concursants del programa més estimats pels espectadors.