Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla princesa Elionor.

Estupefacció en sortir a la llum què menja la princesa Elionor lluny de casa seva

L'alimentació d'Elionor sempre ha estat vigilada per la seva mare

L'alimentació d'Elionor sempre ha estat una cosa molt important per a la seva mare. No és cap secret que Letícia vigila l'alimentació de les seves filles allà on van. Tant al col·legi de Madrid com a la nova residència de la princesa al Regne Unit.

La seva mare té poder i ho fa notar fins i tot en l'alimentació d'Elionor i Sofia, les quals tenen restringits aliments com pizzes, croquetes, hamburgueses o altres fregits i precuinats.

No només pel que fa al menjar de la princesa i de la seva germana es mostra molt rígida la seva mare, sinó també pel que fa a la seva roba.

Foto de la princesa Elionor
La princesa Elionor a l'internat de Gal·les. | GTRES
 

Elionor se'n va a Gal·les

Quan va anar a estudiar el batxillerat a Gal·les l'any passat, els espanyols van veure trontollar des de molt a prop la corona. No obstant això, i encara que es va viure amb molt de fervor el comiat d'Elionor, el país va continuar de la mateixa manera.

Va poder estudiar el seu primer any a Gal·les sense cap problema, tot i que venia a Espanya de tant en tant per complir amb els compromisos institucionals.

Al juny, va tornar a casa per viure l'estiu digne d'una princesa. Santiago de Compostel·la, Mallorca, Barcelona i Londres van ser només algunes de les ciutats que va visitar la primogènita durant les seves vacances.

Imatge de la princesa Elionor i la infanta Sofia.
Elionor i Sofia aquest estiu a Girona. | Europa Press
 

A finals d'agost, Elionor de Borbó va tornar a Gal·les per estudiar el segon curs de batxillerat a l'internat UWC Atlantic College.

La nova vida d'Elionor

La futura reina afronta el segon any de batxillerat amb il·lusió. Un any que és decisiu per treure unes bones notes que la puguin dur a estudiar a la universitat.

No hi ha cap dubte que escollirà una bona universitat. Tot i que encara no se sap quina, s'espera que torni a Espanya.

El que sí que se sap és que estudiarà la carrera de Dret. Amb aquests estudis, seguirà molt de prop la formació del seu pare.

També és una incògnita si cursarà formació militar. Per així, una vegada que ocupi el càrrec de reina, sàpiga liderar tots els exèrcits amb què compta el país.

La princesa Elionor s'acomiada dels seus pares a l'aeroport.
La Família Reial s'acomiada d'Elionor abans de marxar cap a Gal·les. | GTRES
 

La seva nova alimentació a l'internat

Quan Elionor va començar a dinar al menjador de la seva escola, Santa María de los Rosales, la reina ja dirigia el seu menjar. No només manava a l'alimentació de casa, sinó que també ho feia a través de les ordres directes al seu xef Antonio Paredes a les escoles i, ara, a l'internat.

A l'escola, Letícia va començar fent algun suggeriment de canvis de menjar a les reunions de pares i mares setmanals.

Tanmateix, poc contenta amb això, la reina va imposar diferents aliments i la manera com havien de ser cuinats. No només per a les seves filles, sinó per a tots els alumnes.

Imatge de la princesa Elionor saludant.
Elionor basa la seva alimentació en productes frescos i saludables. | GTRES
 

Fora els fregits i afegir més verdura i peix. Aquesta situació es va conèixer perquè Terelu la va compartir amb tots en un programa televisiu, ja que la seva filla, Alejandra Rubio, anava a la mateixa escola que la princesa i la seva germana.

A través de les diferents publicacions d'Instagram que es van filtrar l'any passat des de l'internat, es va saber que menjava la princesa.

Mongetes, ous ferrats, 'burritos' i pasta cuinada de diferents maneres eren els ingredients principals del seu menú.

Es desconeix si Letícia va trucar al centre per demanar un canvi al menjar de la seva filla. Però, segons informa El Español, aquest any el menú és més variat, consistent en productes frescos com xai, formatge feta, amanida grega, carabassó i fruita.