Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Belén Esteban

Belén Esteban rep una clara advertència sobre Rocío Carrasco: «No juguis»

Belén Esteban reconeix que s'ha passat de la ratlla

Belén Esteban sempre s'ha mostrat molt crítica amb Rocío Carrasco. La col·laboradora no comparteix algunes de les decisions que ha pres a la seva vida i així ho ha manifestat més d'una vegada. Tot i això, la postura de la filla de 'La Más Grande' continua sent objecte de debat per molt que hagi aclarit les raons que han motivat els seus actes.

Per Belén, és inadmissible que no tingui relació amb els seus fills, especialment amb David Flores. I és que els últims esdeveniments a la vida del jove han esquitxat de ple la dona de Fidel, que tornava a ser qüestionada com a mare. Per això, l'ex de Jesulín va rebre una advertència que li va fer fer un pas enrere en la seva opinió sobre Rociíto.

Belén Esteban queda advertida

Rocío sabia que el fet que Olga deixés al carrer David acabaria esquitxant-lo d'alguna manera. Un cop més, les intencions d'Antonio David de continuar molestant la mare dels seus fills tornaven a ser evidents. Només en va tenir prou de posar el jove al punt de mira perquè el que va passar es girés en contra de la filla de 'La Más Grande'.

Ningú es qüestionava el paper com a pare de l'exguàrdia civil, que viu una vida de luxe amb Marta a centenars de quilòmetres dels seus fills. I  és que la culpable que David s'hagués de buscar una nova llar va ser Rocío. Amb aquest argument, es tornava a victimitzar la filla de la xipionera als mitjans.

Belén Esteban a plató
Belén Esteban va tornar a qüestionar el paper de mare de Rocío Carrasco | Mediaset

Belén Esteban es va pronunciar sobre el que havia passat al net de la cantant dient justament el que Antonio David volia que arribés a la gent. «No entenc Rocío, el nen amb 'OA' (Olga Moreno), el nen amb Marta Riesco... I Rocío?», s'ha preguntat. Aquestes declaracions van generar una allau de crítiques cap a Belén, que es va veure obligada a matisar les seves paraules un dia després.

«A Rocío Flores entenc que no la vulgui veure pel que va passar, ho entenc perfectament, però no entenc que no vegi el nen», va insistir. Va ser llavors quan María Patiño va intervenir i va retreure a la seva companya aquesta manera d'assenyalar Rociíto.

Primer pla de María Patiño seriosa.
María Patiño para els peus a Belén Esteban amb una advertència | Mediaset

«El més injust és el que estan intentant fer algunes persones: involucrar Rocío», va començar dient. «Si som llestos, i només et demano això perquè ets bona persona, no juguem al joc d'Antonio David Flores», va advertir a Belén.

Belén Esteban fa un pas enrere

Belén Esteban escoltava amb cara de circumstància el consell que li estava donant la presentadora de Sálvame. Sense voler intervenir, va deixar que María digués el que havia de dir. Tot i això, era conscient que estava rebent una clara advertència.

Més tard, la mare d'Andrea Janeiro va voler justificar la seva opinió, però la veritat és que va tornar a qüestionar Rocío. Això, Patiño ho va qualificar d'injust, ja que era una guerra «en què Antonio David utilitza Marta Riesco per fer mal a Olga». «És el mateix mal que la parella va fer a Rocío Carrasco en el passat», va assenyalar.

Muntatge de fotos de Rocío Carrasco i de Belén Esteban a plató
Belén Esteban fa un pas enrere i justifica les seves paraules dirigides a Rocío | Catalunya diari

Que Belén tornés a posar el focus a la filla de 'La Más Grande' va ser molt retret a Sálvame i María va centrar la seva atenció en la seva companya. «No hi fiquis Rocío i no la fem sentir culpable, centrem-nos en aquest senyor que està fent servir aquests arguments una vegada més», ha sentenciat.

Després de l'advertència, la col·laboradora es va voler explicar i intentar justificar el seu discurs. «Quan jo vaig dir ahir que em fa pena que no faci res pel nen, jo sé què és violència vicària perquè m'ha quedat molt clar», va començar dient. «Però em fa pena que una persona tan especial hagi d'estar patint, quan les coses a mi m'agradaria que s'arreglessin almenys amb aquesta persona», va concloure.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp