Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol de Belén Esteban plorant en 'Sálvame'

Belén Esteban rep una mala notícia sobre la seva empresa d'alimentació

El negoci de Belén Esteban podria acabar fora del mercat laboral

L'estiu més atípic després del final definitiu de 'Sálvame', Belén Esteban ha rebut una mala notícia sobre la seva empresa d'alimentació, Sabores de la Esteban SL.

I és que, segons ha publicat recentment La razón, el negoci de Belén Esteban no està passant un bon moment, ja que els seus ingressos estan caient en picat.

Tenint en compte les xifres passades, l'empresa ha baixat un 94%, és a dir, ha aconseguit 9.472,96 euros de benefici. En canvi, l'any fiscal passat va obtenir 161.986,41 euros. Per això, Sabores de la Esteban ha perdut un total de 152.000 euros.

Belén Esteban pateix un revés dur per la seva empresa d'alimentació

Des que 'Sálvame' va tancar les seves portes per sempre, Belén Esteban va començar a donar prioritat a la seva faceta com a empresària. El motiu és que tindria molt més temps lliure per invertir-lo en el seu negoci, a fi que prosperés.

La veritat és que, fins ara, a Sabores de la Esteban no li han anat gens malament les coses. De fet, ben al contrari. Des que va veure la llum, l'empresa de Belén Esteban ha estat tot un èxit, arrasant amb aliments com els seus gaspatxos, salmorejos, patates i cremes.

Belén Esteban plorant al plató de ‘Sálvame’
Belén Esteban no està passant pel seu millor moment a nivell professional | Mediaset

No obstant això, aquest any fiscal, el negoci de Belén Esteban no ha anat com esperava. Ha perdut molts ingressos, un 94% menys per ser exactes, segons van revelar des de l'esmentat mitjà.

Aquesta dada es contradiu amb el que la mateixa Belén Esteban va assegurar fa uns dies en una entrevista per a El Mundo.

Belén Esteban nega la crisi que està vivint la seva empresa

Tot i les dades aportades per La Razón, Belén Esteban va assegurar per a l'esmentada publicació que estava «molt contenta» de com estava prosperant el seu negoci d'alimentació.

Belén Esteban sosté un producte de la seva marca mirant a càmera
L'empresa de Belén Esteban no està aconseguint bons resultats | GTRES

Això sí, després d'això, no va dubtar a llançar una pulla al Govern d'Espanya per la pujada de preus dels aliments.

«Avui he vist una notícia que puja l'oli. A veure, al govern d'Espanya: abaixem una mica els preus, perquè si no els empresaris els hem de pujar. Els petits comerços ens els menjarem», va expressar.

De moment, sembla que Belén Esteban no es pronunciarà sobre la crisi que viu la seva empresa. Potser, i només potser, el negoci presenta una millora amb motiu de l'estrena del 'docu-reality' de 'Sálvame' a Netflix.