Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban confessa què hauria de fer si «li passa res»

La mort del marit de Paz Padilla ha suscitat la reacció dels seus companys, que han pensat què farien en cas que tingués lloc l'inevitable

La defunció d'Antonio Juan Vidal, marit de Paz Padilla, ha fet que molts dels col·laboradors de 'Sálvame' prenguin consciència de les situacions en què es poden veure algun dia sense previ avís. 

Tal com ha demostrat aquest dissabte, 5 de setembre, a 'Sálvame Deluxe' la presentadora travessa un dur tràngol i el seu pas pel programa ha commocionat la resta de companys. L'impacte que ha deixat Pau ha estat tan forta que diversos dels col·laboradors han volgut donar-los instruccions a les seves parelles per si els passava alguna cosa. La primera ha estat Belén Esteban, així com confirma Lecturas.

Tot i que la relació entre Paz Padilla i Belén Esteban no sempre ha estat fluida, la mort del marit de la humorista ha fet que Belén se senti molt pròxima a Paz. La col·laboradora ha volgut estar al seu costat en tot moment i juntes han mantingut llargues converses durant les últimes setmanes. Sens dubte, el terrible cop que el destí li ha fet donat a Padilla ha desencadenat una infinitat de reaccions entre els seus companys.

Esteban afirma: 'Si em passa alguna cosa, Miguel ja sap què fer'

«Les converses amb Paz m'han fet replantejar-me moltes coses de la meva manera de pensar si alguna vegada ens passés alguna cosa a la meva parella o a mi», explicava Chelo García-Cortés en una de les seves últimes intervencions.

L'impacte ha estat enorme pels seus companys que, cada tarda, estan al costat de la presentadora. Així mateix, Belén Esteban ha optat per prendre una important decisió en cas que, per desgràcia, ocorri l'inevitable. «Li vaig dir al meu marit tres coses», ha confessat Belén, sense revelar massa detalls sobre què li va indicar a Miguel. «Si em passa alguna cosa, ell sap què ha de fer».

«Si no fas testament, surts perdent», apuntava Lydia Lozano. Mila, a diferència dels altres, no recordava si havia fet o no testament, però tampoc estava gaire preocupada. A casa seva, té una hereva universal, la seva filla, amb qui les coses serien més senzilles.