Primer plànol de Belén Esteban plorant en 'Sálvame'

Belén Esteban no amaga com va ser de forta la seva baralla amb Miguel Marcos

Tots els detalls sobre la suposada disputa que va tenir Belén Esteban amb el seu marit

Els rumors que apunten que Belén Esteban i Miguel Marcos estan travessant una sotragada en el seu matrimoni cada cop cobren més força. Tot i que la de Paracuellos va sortir fa poc a desmentir aquesta teoria, assegurant que estima «amb bogeria» el conductor d'ambulàncies.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Però la veritat és que la realitat seria força diferent de la que diu Belén Esteban. I és que, recentment, el programa 'Fiesta' va llançar l'exclusiva que nombrosos testimonis havien vist la parella discutir en un carrer força concorregut de Madrid, en plena llum del dia.

Sense cap dubte, una discussió que va fer saltar totes les alarmes perquè demostraria que Belén Esteban no estaria tan bé amb el seu marit com ella mateixa diu.

Belén Esteban i Miguel Marcos posant somrients en una presentació de 'Sabores de la Esteban'
Suposadament, la parella va discutir al mig del carrer | GTRES

Belén Esteban va protagonitzar un fort desacord amb el seu marit

Ni Belén Esteban ni el seu marit, Miguel Marcos, paren d'estar en boca de tots els mitjans a causa de la presumpta crisi que hi hauria al matrimoni. I encara menys ara que s'està rumorejant que van tenir una forta discussió a la via pública, teoria de la qual es va fer ressò fa uns dies el programa 'Fiesta'.

«Poc abans que ella se n'anés, són les dotze del matí d'un dia de diari i el que m'explica la persona que ho veu tot, que a més és una font molt fiable, és que arriba un cotxe fosc, un tot terreny gran», va començar explicat Mónika Vergara en aquest format.

Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'
Què està passant entre Belén Esteban i Miguel Marcos? | Mediaset

«El deixa aparcat en doble fila i del cotxe baixa Miguel, el marit de Belén. S'acosta al cotxe, li obre la porta i en aquell moment m'expliquen que discutien, que tenien una discussió molt acalorada».

De fet, la mateixa col·laboradora va explicar que l'esbroncada que estaven tenint estava sent tan forta que fins i tot Belén Esteban va arribar a perdre els papers. «Totes les persones que hi eren estaven molt sorpreses perquè Belén no va escatimar en crits ni en gestos amb la mà».

Això sí, al contrari, Miguel Marcos, segons van apuntar aquests testimonis al programa, es va quedar «petrificat» davant d'aquesta situació. «En tot moment em diuen que Miguel es queda esbalaït, que no s'atreveix a rebatre res, ni portar-li la contrària, ni dir res, ni frenar Belén en el seu enuig i es queda petrificat veient la reacció de la seva dona».

Però quin seria el motiu d'aquesta baralla que suposadament va tenir la parella? En realitat, es tracta de tot un misteri… Només queda que Belén Esteban, de nou, surti a pronunciar-se i llenci una mica de llum a aquest assumpte.