Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban revela què ha passat amb els diners després del divorci

La de Paracuellos ha fet públic el que ningú no gosava dir

Fa setmanes que està allunyada dels platós de televisió a causa d'una caiguda en directe i el posterior trencament de la tíbia i el peroné. Però, per molt greu que sigui l'assumpte, no hi ha res que faci desaparèixer Belén Esteban. La de Paracuellos ha fet unes declaracions des de casa que han fet tremolar Telecinco.

Belén Esteban ho explica tot

La sinceritat és l'adjectiu que més caracteritza Belén Esteban. A més de per la seva antiga relació amb Jesulín de Ubrique, la mare d'Andreíta també ha sabut guanyar-se el seu lloc de treball. Les informacions li arriben com a qualsevol periodista i les relacions íntimes que manté amb importants celebrities del món rosa la salven.

És precisament això el que ha fet que Belén Esteban sigui protagonista. Ara que s'acosta la final de Supervivientes i que la seva gran amiga Anabel Pantoja està nominada, ha parlat. La de Paracuellos, amb el permís de la seva amiga, s'ha pres la llibertat d'explicar alguna cosa que ningú no s'havia atrevit a explicar abans.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen durant el seu concurs a 'Supervivientes'. | Telecinco
 

Belén revela on són els diners

El seu suport incondicional a Anabel Pantoja durant tot el concurs de Supervivientes és innegable. La de Paracuellos sent devoció per l'andalusa i, per això, encara que no s'asseu en un plató, agafa el telèfon i fa el seu discurs.

Farta del poc suport que la seva amiga té als platós de televisió, Belén ha parlat del que ningú no gosava dir. A Belén no li agrada que menysvalorin el concurs de la seva amiga, i encara menys que assegurin que el seu concurs es resumeix en la seva relació amb Yulen.

La de Paracuellos defensa l'amor que Anabel sent per l'esportista, encara que molts dels seus companys dubtin d'aquesta relació. «Què es confon? Doncs moltes vegades, com tots a la vida», començava.

«Jo he tingut relacions que no han sortit bé. Però, qui ens diu que la seva història d'amor amb Yulen no s'acabarà bé?», deia Belén per telèfon.

En una ostentació de sinceritat i farta de les acusacions que, en aquell moment, llançaven contra Anabel, Belén ho ha explicat tot.

Belén parla de la separació

No aguanta que els seus companys de programa assegurin que la seva amiga està guanyant diners amb el seu divorci. Per això, encara que són molts els que asseguren que està a Supervivientes gràcies a estar al focus per la seva separació, Belén ha sabut contestar.

I ho ha fet deixant tots els presents amb la boca oberta. «Sé que se'm tirarà molta gent a sobre, que està tothom amb Omar», començava. «Aquí l'únic que ha guanyat diners amb la separació es diu Omar», ha dit.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban confessa el que ningú no gosava dir. | Telecinco
 

La de Paracuellos fa referència als diners que el canari ha rebut per totes les exclusives que ha fet mentre Anabel participava a Supervivientes. Sense anar més lluny, Omar Sánchez va protagonitzar, fa unes setmanes, una exclusiva a la revista Lecturas, on assegurava que Anabel l'havia traït.

Belén Esteban té resposta a les seves declaracions. «Què ens sembla malament que Anabel li hagi fet una palla a Yulen? Que no ha matat Manolete. Després al Deluxe preguntem que si orgies...», ha exclamat.

Encara queden unes setmanes perquè veiem Anabel Pantoja asseguda de nou en un plató de televisió. Haurà de recopilar tota la informació sobre el que ha passat en aquests tres mesos d'absència, però està clar que el seu suport més gran ha estat Belén Esteban.