Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce revela a les seves filles el que ningú s'imaginava sobre Ana Soria

Ponce revela detalls desconeguts de la jove

Enrique Ponce amb prou feines s'ha separat de la seva xicota des que es van conèixer el 2020. I és que la relació entre ells va per bon camí. Tot i els rumors de crisi, les especulacions que han deixat anar alguns mitjans només van aconseguir reforçar encara més la seva història d'amor.

Ana Soria era una completa desconeguda fins que va aconseguir conquerir el cor del torero. Ell acabava de separar-se de la seva dona i tornava a recuperar la il·lusió en aquesta jove almerienca. D'aquesta manera posava el punt final a un matrimoni de més de dues dècades.

Res no es podia interposar entre Ponce i la seva nova parella. Des de fa un parell d'anys gaudeixen d'un intens idil·li que intenten portar amb la màxima discreció possible. En un primer moment no van dubtar a compartir les seves mostres d'amor a les xarxes socials, però amb el pas del temps es van adonar que allò els anava en contra.

La pressió mediàtica els va obligar a canviar estratègia i a abandonar de manera definitiva Instagram. Buscaven fugir del soroll mediàtic que havia generat aquesta relació des del primer minut.

Ell va avançar la seva retirada i no va dubtar a mudar-se a Almeria, on tenia fixada la seva residència l'estudiant de Dret. La parella va decidir fer un pas més en la relació fa un parell de mesos i van fer-se propietaris d'una nova casa. El torero s'ha proposat gaudir de la vida al costat de la seva xicota i ningú no ho podrà evitar.

D'Ana se'n sabia ben poc, però alguns mitjans van anar destapant alguns detalls de la seva vida privada. Okdiario treia a la llum que és filla de Fernando, un conegut advocat de la ciutat andalusa. La noia vol seguir els seus passos, per això ha optat per estudiar Dret.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Enrique Ponce i Ana Soria. | GTRES
 

Per la seva banda, la sogra d'Enrique Ponce és Rosa Moreno, encarregada de gestionar una clínica de tractaments per la pell. Procedeix d'una família acomodada d'Almeria. El seu avi havia estat el fundador del Grupo Renta Todo, que s'ocupava del lloguer de carpes i components audiovisuals per a esdeveniments.

A tot això se li afegeix que la seva família és la principal accionista del canal més important de la zona. El destre hi ha trobat el refugi perfecte per passar desapercebut. De fet, s'ha integrat de meravella a la ciutat de la jove.

Tenen moltes coses en comú. No se solen deixar veure en actes públics, decantant-se sempre que poden per la tranquil·litat que els ofereix la llar familiar.

Això sí, quan l'ocasió ho permet intenten gaudir dels esports aquàtics. A ella li encanta navegar des de petita, una cosa que també li ha contagiat al torero.

Imatge d'Enrique Ponce torejant a una plaça de bous
El destre en una plaça de toros. | GTRES
 

Enrique Ponce va intentar tornar amb Paloma

Enrique Ponce sempre ha insistit en com n'és de molt feliç al costat de la seva parella. De fet, El Español revelava que ben aviat es donaran el 'sí, vull'. Però en algun moment durant aquests dos anys li han sorgit dubtes al destre.

En l'actualitat, la intenció de la parella és casar-se civilment el 2023. Més endavant, amb el temps, tenen previst organitzar una festa més multitudinària, però ara com ara es conformen amb una cosa més senzilla.

Tot i això, alguns mitjans com El Nacional recullen que ell podria estar penedit d'haver deixat Paloma Cuevas. Fins i tot, esmenten un intent d'acostament amb l'empresària, que no sembla disposada a concedir-li cap segona oportunitat.

Enrique Ponce ha trobat les portes tancades. La seva ex no li guarda rancúnia ni té res contra ell, però ara mateix està centrada a tenir cura dels seus pares. Tampoc no sembla disposada a suportar l'enrenou mediàtic que es generaria amb la reconciliació.