Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat es recompon després de les llàgrimes i assenyala el gran culpable

Joaquín Prat n'està fart

Joaquín Prat té molt de pes dins i fora de Telecinco, per això ha de tenir molta cura a l'hora de donar certes opinions. Tot i això, està cansat de continuar aguantant i ha assenyalat un dels seus companys de cadena per explicar què passa. Estem parlant d'Anabel Pantoja, que no ha deixat de plorar des que es va separar del nou xicot.

Joaquín Prat, visiblement molest, ha intentat reservar-se la seva opinió, però finalment se n'ha cansat. S'ha recompost i ha sentenciat el comportament de la neboda d'Isabel Pantoja. No entén les seves llàgrimes, pensa que està exagerant per cridar l'atenció i que no està gaudint del concurs.

Primer pla de Joaquín Prat.
Joaquín Prat és expert en fer televisió. | Europa Press
 

Joaquín s'ha adonat que la col·laboradora té moltes possibilitats de guanyar Supervivientes 2022. Està d'acord amb aquesta suposició perquè ha estat una concursant molt completa, però durant les últimes setmanes ha comès errors. Yulen Pereira, el seu nou gran amor, va abandonar l'illa i des de llavors la sevillana no ha deixat de plorar.

Joaquín ha recordat que Anabel «s'està emportant molts diners» per concursar a Supervivientes i no entén el seu estat d'ànim. «T'emportes un xicot, un concurs formidable i un munt de diners per ser-hi cada setmana, no pots estar tot el dia amb el drama». El periodista està fart de comentar sempre el mateix contingut i ha deixat clara la seva postura.

Prat comprèn que els supervivents estiguin esgotats perquè el programa cada cop és més dur, però ha posat uns límits. No veu normal que la neboda d'Isabel estigui tan trista quan és una de les grans beneficiades del concurs. Possiblement s'emportarà el premi final, així que els seus comptes bancaris estan a punt d'experimentar un augment.

Joaquín Prat ha deixat de dissimular

Joaquín és un dels grans comunicadors de Telecinco, per això té tanta presència a la graella de la cadena. Les seves opinions tenen molta repercussió, per això les xarxes socials s'han fet ressò d'allò que ha comentat sobre Anabel Pantoja. El públic li ha donat la raó i són molts els que creuen que la influencer juga amb foc.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes'.
Joaquín Prat no entén les llàgrimes de la col·laboradora. | Mediaset
 

Prat controla millor que ningú el negoci de la televisió i sap que hi ha comportaments autènticament destructius. Marta Peñate, una de les companyes d'Anabel, ha estat una de les primeres a denunciar com és d'injusta la col·laboradora. Creu que està «tot el dia amb el drama» i no és just, ja que ella té molts privilegis.

El presentador ha treballat amb la cosina de Kiko Rivera, de fet, ella va començar a la televisió gràcies a El Programa de Ana Rosa. És possible que fora de càmeres gaudeixin d'una connexió especial, però quan s'encenen els focus tot canvia. Prat vol ser just, per això diu que l'únic culpable de les seves llàgrimes és ella mateixa.

Joaquín Prat, a punt de viure una nova etapa

Joaquín és plenament conscient dels rumors: saben que Telecinco està experimentant massa canvis. El presentador ha deixat un dels seus programes per posar-se al capdavant de Ya es mediodía, l'espai que abans era de Sonsoles Ónega. No ha fet cap comentari sobre això per respecte a la seva antiga companya.

Prat és molt versàtil i pot presentar qualsevol programa, així que no està preocupat. Compta amb el suport del públic, una prova d'això és el que ha passat després d'acusar Anabel de ser responsable del seu drama. Els espectadors li han donat la raó i han aplaudit la seva objectivitat.