Muntatge amb fotos d'Olga Moreno i Marta Riesco.

Marta Riesco s'enfronta a Olga Moreno amb el missatge que ho diu tot

Marta Riesco torna a demostrar el seu amor a Antonio David

Marta Riesco ha canviat d'estratègia les últimes setmanes. Va passar de portar en secret el seu romanç amb Antonio David Flores a compartir-ho tot a les xarxes socials. L'últim missatge publicat per la reportera ha suposat un gran cop per a Olga Moreno.

La periodista de Mediaset està encantada de demostrar-li al món que està enamorada del seu noi. Són freqüents les mostres d'afecte i les cites romàntiques que tenen. La parella travessa, sens dubte, per un dels seus millors moments.

Durant uns dies, Marta va haver de separar-se del seu xicot. Estaven gaudint de la seva particular lluna de mel, però els compromisos professionals els van obligar a romandre un temps distanciats. Això ho aprofitarà el malagueny per anar-se'n de vacances amb els seus fills.

La comunicadora ha volgut deixar clar què representa l'exguàrdia civil per a ella. Per això no va dubtar a pujar a les xarxes socials una imatge que ho diu tot. No només amaga molt d'amor, també un cert punt de malícia.

Es tracta d'un dard enverinat que té com a destinatària Olga, però també Rocío Carrasco. El que va ser tertulià de Sálvame va voler recordar la seva parella amb una afectuosa nota al tauler de control del cotxe. «T'estimo, gràcies per aquests dies», va escriure ell en un cor de color rosa.

Storie de Marta Riesco
Marta Riesco va compartir un afectuós missatge amb la seva parella | Instagram

Ella no va dubtar a compartir-ho amb els seus seguidors, tornant-li les mostres d'afecte. Això sí, amb un encàrrec a les antigues parelles d'Antonio David, sobretot Rociíto. Va ser una cosa que no va passar inadvertida per als seus fans.

Marta Riesco va escriure: «Agafar el cotxe i trobar-me amb aquesta nota preciosa. Ja et trobo a faltar. Ets un 'ésser', sí, però l''ésser' més meravellós i dolç del món».

Afegia que «s'assabenti tota Espanya. T'estimo». Una declaració adreçada al seu noi, però també a la filla de Rocío Jurado. Des que comencés a destapar els seus problemes amb l'exagent de la Guàrdia Civil a la televisió sempre s'hi ha referit com «l'ésser».

Tampoc s'alliberaria de la seva declaració d'amor Olga Moreno. L'empresària sevillana es mostra cansada de la continua exposició pública de la parella. I més en aquests moments, quan ella s'ha encarregat de la cura en solitària de la Lola i el David.

Recentment compartia a les xarxes socials unes imatges amb ells. Contava que calia gaudir dels petits plaers de la vida al costat de les persones que s'estimen. Un clar encàrrec que anava dirigit a Antonio David.

Marta Riesco, entossudida a enfrontar-se a Rociíto

Marta Riesco farà tot el possible per defensar el seu xicot. Per això no permetrà que tornin a carregar contra ell, i encara menys des de l'entorn de Rocío Carrasco. Semblava que entre elles estava tot oblidat després de la topada mediàtica que van tenir fa uns mesos.

Tot i això, la periodista s'ha encarregat de desmentir-ho amb aquestes paraules. La filla de la chipionera va demostrar al seu dia que no havia mantingut cap mena de contacte amb la reportera de El Programa de AR. Va aportar totes les proves possibles per desmentir que li truqués.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David i Marta ja no amaguen el seu amor | GTRES

En qualsevol cas, tothom està pendent que la comunicadora aporti les proves que en demostrarien la versió. O almenys això va ser el que ella va intentar vendre a l'opinió pública.

Aquest enfrontament amb Rocío va deixar Marta Riesco en una situació una mica compromesa. Al seu espai va anar perdent protagonisme quedant relegada a un segon pla des de fa setmanes.

▶️ El fichaje de Sonsoles Ónega por Antena 3 desata la guerra en Telecinco