Primer pla de Claudia Osborne, una de les filles de Bertín Osborne

Claudia Osborne enxampa el seu pare en una actitud delicada amb una presentadora

Claudia Osborne no sap què està passant

Claudia Osborne no dona crèdit després del que ha vist. I és que la filla de Bertín Osborne ha enxampat el seu pare en una situació una mica compromesa amb una de les presentadores més importants d'aquest país.

Fa un any i mig, el cantant i Fabiola Martínez van anunciar per sorpresa que se separaven després de 15 anys junts i dos fills en comú. Segons la veneçolana, aquesta decisió la van prendre per un «un deteriorament de la relació perllongat en el temps».

Imatge de Claudia Osborne posant amb els braços plegats i amb la ciutat de fons
Claudia Osborne, sorpresa amb l'última intervenció del seu pare. | GTRES

 

Des de llavors, al pare de la influencer li ha costat molt refer-se. Però, el 30 de juny passat, la noia va donar una gran alegria al cantant.

Després de nou llargs mesos d'espera, la família va poder donar per fi la benvinguda a Micaela, la primera filla de Claudia i José Entrecanales.

«Què us puc dir. Que no puc estar més feliç i que la nena està estupenda», va assegurar la germana d'Eugenia Osborne fa uns dies al seu perfil d'Instagram.

Ara, la influencer i la resta de germanes s'han quedat sense paraules en veure l'última intervenció televisiva del seu pare. I és que el cantant ha tornat a protagonitzar un dels moments més surrealistes dins de la televisió.

Claudia Osborne es queda sense paraules

Claudia Osborne no sap què dir després de veure l'última ocurrència del seu pare. Durant una de les seves últimes entrevistes, Bertín Osborne ha tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades.

Aquest cap de setmana el cantant va anar al programa La roca per parlar sobre alguns dels temes més rellevants de la seva vida. Però el que ningú no s'esperava era que protagonitzaria un dels millors moments de la història d'aquest programa de La Sexta.

Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.
Bertín Osborne l'ha tornat a fer bona. | GTRES
 

Al principi de l'entrevista, el pare de la noia es va mostrar una mica incòmode, però després de molts intents el convidat va haver de tallar la conversa amb Nuria Roca per resoldre un petit assumpte que no el deixava tranquil.

«El que passa és que m'han posat el micròfon al cul i se m'està clavant. M'ho trauré aquí», va confessar Bertín, provocant les rialles de tots els presents.

El pare de Claudia està molt emocionat amb el naixement de Micaela

Claudia Osborne sap com ha estat d'important per al seu pare el naixement de la seva primera filla. I és que, des que es va separar de Fabiola Martínez, al presentador li ha costat molt refer la seva vida.

Durant tot l'embaràs, l'artista va estar molt pendent de la seva filla. Per això, quan va néixer la petita Micaela no va poder evitar emocionar-se.

Muntatge amb fotos de Claudia Osborne i Berín Osborne.
Claudia Osborne va veure el seu pare emocionar-se amb el naixement de la seva filla. | CatalunyaDiari
 

Va ser una de les germanes de la influencer la que va confirmar aquesta informació davant dels mitjans de comunicació del país. Durant la presentació d'una coneguda marca d'ulleres, Eugenia Osborne va revelar com el seu pare va donar la benvinguda a la seva nova neta.

«Quan va veure la nena... Bé, la meva germana la va agafar i li va dir 'té'. Estava com un nen al matí de Reis, li vaig fer cinquanta fotos, estava encantat», va assegurar la noia.

A més, va donar alguna dada sobre el naixement de la seva neboda. «És molt bona, és tranquil·la, plora quan ha de plorar. Tot va sortir perfecte, natural, i ella està estupenda i la nena encara millor».

De la seva germana, Claudia Osborne, va assegurar que «és una gran mare» i que «se li està donant fenomenal» la maternitat. «Sembla que ha nascut amb el llibre après, sembla que ha tingut la nena amb tota la lliçó apresa, està molt desimbolta i molt segura de si mateixa».