Julio Iglesias

Julio Iglesias travessa la seva pitjor crisi i explica per què s'ha separat de Miranda

Julio Iglesias ha preocupat els seus amics i familiars

Julio Iglesias està acostumat a suportar tota mena de rumors perquè fa massa temps que és una estrella, però tot té un límit. La seva fama internacional l'ha convertit en una icona, per això hi ha certs mitjans que han optat per protegir-lo. Tot i això, cada vegada hi ha més testimonis que volen parlar i els periodistes intrèpids no volen renunciar a una història tan interessant.

Julio Iglesias ha pres una decisió històrica: ha desaparegut i s'ha apartat del focus sense donar cap mena d'explicació. En aquest moment, hi ha dues teories sobre la taula: que està malament de salut o que s'ha apartat per escriure les seves memòries. Això últim explicaria la seva separació de Miranda, amb qui fa més de 30 anys que comparteix la seva vida.

Julio Iglesias
Julio Iglesias podria estar escrivint un llibre | GTRES

Julio, segons explica un testimoni al programa Socialité, està travessant un moment delicat i ha aprofitat per reflexionar. Ha optat per separar-se físicament de Miranda, per això cadascú viu en una casa i fan vides diferents. La dona del cantant és molt prudent i mai no ha parlat amb la premsa sobre els rumors de crisi que sempre l'han esquitxat.

Julio està passant un moment complicat perquè no està acostumat que els periodistes publiquin els seus secrets. «Des de fa moltíssim viu allunyat dels mitjans i fa molt de temps que no fa una convivència continuada amb Miranda». Un testimoni ha parlat a Telecinco per deixar clar que el matrimoni no és tan idíl·lic com sembla.

Iglesias prefereix estar al marge del que està passant, per això no ha emès cap comunicat. Asseguren que experimenta una crisi personal molt delicada i que el seu estat de salut sempre serà un misteri. Alguns mitjans asseguren que té problemes per moure's i que va amb cadira de rodes, però no han aportat proves.

Julio Iglesias confia plenament en Miranda

Julio ha desaparegut sense donar explicacions, però la seva dona sap on és i com està vivint els últims esdeveniments. Segons Socialité, físicament estan separats i fa molt de temps que no comparteixen casa, dada confirmada per diversos periodistes. Tot i això, no hi ha cap problema entre ells i l'empresària està pendent de les necessitats del seu marit.

Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient
Julio Iglesias té una carrera internacional | GTRES

«Només Miranda parla amb ell, jo tinc el seu telèfon, li he trucat moltes vegades i no l'agafa ningú», explica un testimoni a Informalia. Hi ha qui diu que la dona de l'artista és l'encarregada d'atendre les trucades, però aquesta dada no quadra. Físicament estan separats, viuen a llocs diferents i és impossible que estigui pendent de certs assumptes.

Iglesias és un mite, per això circulen rumors tan dispars sobre la seva persona. Només ell coneix la veritat, però tot fa pensar que no trencarà el silenci. Està preparant un llibre basant-se en les seves vivències i potser aprofita aquesta oportunitat per revelar el motiu de la seva retirada.

Julio Iglesias encén les alarmes

Julio prefereix estar separat dels seus perquè vol escriure una autobiografia, malgrat que està en contacte amb tots els seus fills. Tot i això, alguns amics no poden contactar amb ell i estan molt preocupats, per això, han parlat amb la premsa. «He preguntat molt a Miami, però ningú no sap res i no sabem per què, si és per la seva salut o què», expliquen.

Iglesias, segons han explicat a Sálvame, va aparèixer a Marbella durant un dels seus concerts i el seu estat no era gaire optimista. Va haver de seure perquè tenia problemes per aguantar-se dret, encara que la seva encomiable veu continua intacta. Hi ha qui diu que no tornarà a cantar, però aquesta dada no està contrastat amb ningú del seu entorn.