Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores assumeix que ja té substituta i dona per perduda la relació

Rocío Flores es queda en xoc en conèixer qui ocupa el seu lloc

Rocío Flores no es pot creure l'última traïció que arriba de mans de qui menys s'esperava. La filla d'Antonio David i Olga van per camins diferents i n'és una prova l'última foto compartida per la dissenyadora.

La col·laboradora d'Ana Rosa no va acceptar que la sevillana trenqués el silenci i des de llavors no es deixen veure juntes. La relació entre totes dues sembla no travessar el seu millor moment i Olga ja ha trobat substituta la filla del seu exmarit.

Rocío Flores en xoc després de conèixer que ja no és imprescindible

Rocío Flores va estar durant anys defensant Olga i qualificant-la com la seva segona mare. Per a ella, la sevillana era una persona fonamental a la seva vida i així ho defensava públicament sempre que tenia ocasió.

Quan va sortir a la llum la separació d'Antonio David i l'empresària, Rocío es va posicionar al seu costat. Li va donar suport en els durs moments mentre que al seu pare procurava deixar-lo de banda després de conèixer-se que tenia una nova relació. Però tot va canviar al mateix instant en què Moreno va decidir concedir una entrevista parlant de la seva separació.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Rocío Flores i Olga Moreno ja no tenen una relació tan propera | Catalunya Diari

A la neta de Rocío Jurado no li va agradar i va confessar haver-se sentit decebuda amb ella. Des de llavors, la relació ja no ha tornat a ser tan estreta i ja no se les ha vist compartir moments junts.

Ara, Olga intenta recuperar la seva vida i les seves ganes de passar-ho bé amb gent nova. Té dret a refer la seva vida i deixar el passat enrere i sembla que ho ha aconseguit a jutjar per la seva última publicació.

Storie d'instagram d'Olga Moreno
Rocío Flores s'assabenta que ja no és la nena d'Olga | Instagram

L'andalusa ha gaudit d'una nit amb amics entre els quals hi havia Makoke, l'ex de Kiko Matamoros amb qui té una relació excel·lent. Però allò que més ha cridat l'atenció és la nova incorporació a la vida de Moreno. Es tracta de Zayra Gutiérrez, filla Guti, l'exjugador del Reial Madrid, coneguda per les seves polèmiques sortides nocturnes.

L'exsupervivent i la jove van demostrar tenir una complicitat excel·lent i es van dedicar nombroses mostres d'afecte. De fet, Olga va publicar una storie fent-li un petó a la galta acompanyada amb la frase «La meva nena» i una emoticona d'un cor. Curiosament el mateix apel·latiu que feia servir per referir-se a Rocío.

Rocío Flores ja forma part del passat

Rocío Flores s'haurà quedat sense paraules després d'assabentar-se de qui ha ocupat el seu lloc a la vida d'Olga. Per a la sevillana la filla de l'exguàrdia civil sempre havia estat la nena i ara aquest paper ha passat a mans d'una altra.

I és que l'empresària sembla que sent devoció per les joves problemàtiques. Recordem que Zayra ha ocupat diverses notícies pels seus escàndols nocturns i la seva peculiar manera de ser.

Muntatge d'Olga Moreno amb Zayra
Olga Moreno substitueix a Rocío Flores per Zayra, la filla de Guti | Catalunya Diari

El que crida molt l'atenció és que sembla que la publicació d'Olga ha estat premeditada. Es va produir dies després que Rocío Flores fos vista gaudint de valent amb el seu pare i la parella d'aquest, Marta Riesco.

Tots tres van anar al concert de C.Tangana a Marbella i, a més, també van compartir habitació d'hotel. Per no parlar de la nova cita familiar que es va produir el cap de setmana passat quan Rocío i Marta van tornar a coincidir al festival de música de Madrid.

El que és clar és que tant la neta de Rocío Jurado com Olga fan la seva vida per separat. Totes dues estan gaudint al màxim de l'estiu i compartint moments inoblidables deixant enrere els mesos durs pels quals han passat.

▶️ Más problemas para Malú y Albert Rivera tras lo del divorcio