Imatge de l'expresentadora de Sálvame, Adriana Abenia

Adriana Abenia parla del seu nou embaràs i el pare del bebè ho dona tot per perdut

Adriana aclareix tots els dubtes sobre la possible maternitat

Adriana Abenia va saltar a la fama com a reportera de Sálvame fa més d'una dècada. Després d'un temps en l'espai de Telecinco, l'aragonesa es va apartar de la televisió, encara que li ha picat el cuquet i la tornada serà imminent. Només la vam poder veure des de 2011 a Amigas y conocidas, Mira quien balla o Hazte un selfi.

Quant a l'àmbit personal, Adriana Abenia està pletòrica amb el seu marit Sergio Abad. Porta 15 anys amb ell i, fruit del seu amor, va néixer la seva filla Luna, que aquest diumenge feia quatre anys.

La seva petita li dona la felicitat absoluta, tal com ho veiem en el seu compte d'Instagram. En les darreres hores, la televisiva ha parlat de la seva vida més personal i del projecte que té entre mans en Telemadrid.

Adriana ja es prepara per presentar Callejeando amb Óscar Martínez i Luis Muñoz, on podrem conèixer els secrets de la capital espanyola. Per si no n'hi hagués prou, a Antena 3, la podem veure amb Roberto Brasero, en el seu espai setmanal Mundo Brasero.

Adriana és feliç amb el seu marit i la seva filla Luna

La presentadora ha evolucionat en els darrers anys. Ara és tota una professional de la televisió, una mica allunyada del personatge dels seus inicis que tenia en Sálvame.

En una revista del cor, Adriana explica el següent: «Soc molt semblant al que veus davant. Fa anys, solia interpretar més un personatge davant de càmera, ho feia per protegir-me. Ara soc només jo, és de veres que adaptes la teva manera de comunicar a les necessitats de cada programa», confessa.

«Hi ha vegades que et demanen espontaneïtat i diversió, altres, serietat, estar subjecta a un cue o tractar l'audiència de vostè. En el meu dia a dia, segueixo sent la noia caòtica, senzilla i riallera d'abans de ficar-me en tot aquest 'embolic'. És la meva victòria portar-me bé amb mi mateixa i reconèixer-me diàriament, malgrat tot el que ha canviat la meva vida», explicava aquesta mateixa setmana.

El marit d'Adriana Abenia ja sap que no hi haurà embaràs

Sobre la seva primera experiència com a mare, Adriana reconeix que «m'ha fet veure que soc capaç de fer coses que mai no vaig imaginar. Ser mare m'ha ensenyat a estimar d'una manera incondicional i ha ordenat les meves prioritats, a més valoro molt més el temps», ha exposat.

«També he après que l'autoritat no és necessària per criar un nen, en absolut. Parlar-los amb afecte com si fossin adults és la millor opció per al seu aprenentatge, perquè confiïn en si mateixos i se sentin estimats. D'altra banda, de cara a la galeria, m'ha fet molt més creïble», revelava la simpàtica televisiva.

Això sí, l'exreportera de Sálvame ha deixat clar que no té pensat tornar-se a quedar embarassada, tot i que encara és molt jove. «No crec que ho repeteixi, la veritat. Luna ha estat una sort de nena i en serà l'única hereva (rialles)», admetia.

«No tinc por d'envellir»

En un altre ordre de coses, i parlant de tot una mica, sobre la vida i l'envelliment, Abenia ha confessat el que moltes persones arriben a témer a la seva vida.

«No tinc por d'envellir per fora, però sí per dins. Temo aquest moment en què la bateria comença a fallar i comences a perdre visió, a sentir malament o a aixecar-te de la butaca per fases». Així de rotunda ha estat aquella qui va ser reportera de Telecinco a la seva xerrada amb Diez Minutos.