Muntatge fotogràfic de David Bustamante i Paula Echevarría amb la seva filla en comú, Daniella Bustamante

Daniella Bustamante revela a la seva mare que la boda és ben a prop

Daniella Bustamante té molt clar que aquest moment passarà quan menys s'ho esperi

Daniella Bustamante s'ha assabentat dels rumors falsos que afirmaven que la seva mare, Paula Echevarría, s'havia casat amb la seva parella, Miguel Torres. I també és conscient que, des de fa molt de temps, s'especula que el seu pare, David Bustamante, contraurà matrimoni amb la seva xicota, Yana Olina. Un rumor que cada vegada està més a prop de fer-se realitat.

Sí, perquè el cantant i la ballarina estan molt enamorats i no han perdut la passió després de quatre anys de relació. Així se'ls ha pogut veure aquests dies al casament d'un dels germans d'ell, Manuel, a San Vicente de la Barquera.

Daniella Bustamante sap que el casament cada cop és més a prop

La filla de David i Paula segur que no deu haver faltat al casament del seu oncle patern. Un esdeveniment familiar en què ha pogut saber, entre altres coses, que els rumors d'enllaç del seu pare i Yana podrien confirmar-se molt aviat. I és que sap que estan molt feliços, que tenen una relació consolidada i que estarien disposats a fer un pas més.

Fotomuntatge de David Bustamante i Yana Olina
Daniella Bustamante sap que David cada cop és més a prop de casar-se amb la seva actual parella. | CatalunyaDiari

 

Tots dos s'han mostrat riallers i contents en aquesta cita i també a les imatges que han compartit a Instagram. Busta n'ha pujat una seva amb la seva xicota preparats per anar a l'enllaç. I l'ha acompanyat del missatge següent: «Dia màgic amb la meva ànima Yana Olina».

«El casament del meu germà Manuel Bustamante Hoyos i la meva germana Elena Soria. Gràcies per un dia inoblidable».

Una imatge que també ha compartit la ballarina al seu Instagram amb aquest text: «Quin dia tan meravellós amb el meu amor al casament dels meus estimats Manuel i Elena. Sens dubte, serà un dia inoblidable per a tothom, no podia ser millor».

Aquest amor i romanticisme que sent David per la seva xicota queda molt clar en una altra instantània que ha penjat unes hores després. En aquesta hi apareixen somrient, abraçats i mirant-se enamorats mentre gaudeixen d'una posta de sol a l'Hotel Gerra Mayor, a la seva terra natal. Sempre diuen que una imatge val més que mil paraules, però també ha volgut expressar el seu amor amb una breu declaració.

El pare de Daniella ha escrit: «Quina barbaritat tan meravellosa compartir la vida amb tu. No se't pot descriure».

Vaja, que l'amor hi és present a casa de Bustamante.

Daniella Bustamante s'assabenta dels desitjos del seu pare

La filla de David és conscient de com n'és de feliç ell amb la seva relació actual i que no descarta passar novament per l'altar. Encara més, tampoc ha negat que podria tornar a ser pare. I una bona mostra són unes declaracions que recentment va concedir a la premsa.

Exactament va dir: «Tinc una nena meravellosa i es porta molt bé amb Yana. El temps dirà si em caso i si torno a ser pare. Soc una persona que ara mateix ho tinc tot i la meva xicota és molt jove».

Fotomuntatge de Yana Olina i David Bustamante
Daniella Bustamante és conscient que Olina i el seu pare són feliços. | CatalunyaDiari
 

Fins i tot va afegir sobre la seva parella: «Fa quatre anys que estem junts i estem encantats. M'agraden molt els nens i ara estic gaudint molt del meu nebot. Té 11 mesos i em té totalment boig».

El dia menys esperat ens sorprèn l'exconcursant d'Operación Triunfo amb el seu enllaç i, fins i tot, amb l'arribada d'un nou nadó. Dues situacions que segur que omplirien de joia la seva filla, que el que vol per sobre de tot és la felicitat del seu pare.