Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

Els fills d'Isabel Pantoja, de pedra: «La van enxampar amb una dona al llit»

Isabel està al punt de mira per la seva orientació sexual

Isabel Pantoja es va convertir en notícia aquests darrers dies per les seves ambigües declaracions durant el premi que va recollir en la gala de Mr. Gay. Hi va haver qui va creure que, igual que María del Monte, havia confessat la seva homosexualitat o, fins i tot, la seva bisexualitat.

Per això, la seva orientació sexual torna a ser d'actualitat. Això ha donat peu que recobrin rellevància unes afirmacions que es van fer d'això fa un temps. Ens referim a un suposat episodi que ella va protagonitzar, va ser enxampada al llit amb una altra dona.

Isabel Pantoja i la seva suposada 'pillada'

La dona de Paquirri és conscient que sempre s'ha especulat sobre les possibles relacions amb dues dones. Una és María del Monte i una altra és Encarna Sánchez. Precisament amb aquesta darrera, segons sembla, va protagonitzar una situació que segur que deixa els seus fills de pedra.

La controvèrsia actual per la seva orientació sexual ha fet que torni a cobrar protagonisme uns fets que es van explicar sobre ella i l'esmentada locutora. Es tracta d'allò que Kiko Matamoros va explicar en Sálvame cap al novembre del 2020. En concret, el col·laborador va relatar que la mare d'Isabel, Ana, se'n va allunyar durant un temps.

Va explicar: «Desapareix de la seva vida i, perquè això passi, ha d'aparèixer una persona com Encarna per dir: "Aquesta senyora fora". A la locutora aquella li resultava incòmoda per moltes circumstàncies. I aleshores passa alguna cosa».

«Té lloc al malagueny Hotel Torrequebrada. De sobte, Ana entra de manera improvisada i sense avisar a l'habitació d'Isabel i la troba amb Encarna. Obviaré en quina situació».

Primer pla d'Isabel Pantoja plorant
Isabel Pantoja i la seva mare van estar separades per una dona. | Telecinco

Allò que va veure va fer que la mare de la cantant «sortís espantada pels passadissos. Això m'ho explica aquell qui va ser representant de Pantoja, Tony Caravaca, que hi era en aquell moment. Suposadament, aquella, després d'enxampar la seva filla, li diu: "Quin horror!"». A partir d'aquell dia és Anna, per voluntat pròpia, qui decideix deixar d'acompanyar la seva filla a tot arreu, però Isabel va seguir amb Encarna.

Isabel Pantoja es va allunyar de la seva mare per una dona

La tonadillera, segons el relat, va estar durant uns quants anys allunyada de la seva mare, concretament mentre va estar al costat de la periodista. Ana no va acudir als aniversaris de la seva filla ni a altres celebracions importants. L'única excepció sembla que fou la Primera Comunió del seu net.

En aquest esdeveniment familiar, segons sembla, la relació de Pantoja i Sánchez travessava una seriosa crisi. Poc després va acabar trencant-se, per desgràcia de la locutora, ja que va seguir «obsessionada» amb la cantant. Tant és així que, segons va relatar Lydia Lozano al mateix programa, va entrar en còlera en conèixer temps més tard la nova 'amistat' d'aquella.

Va exposar que «al seu despatx de COPE va arribar un missatger amb unes fotos de Isabel i Maria que va retirar la revista ¡Hola! en un primer moment». Es va enfadar perquè, per 'venjança', volia que es publiquessin i, finalment, altres mitjans sí que les van treure a la llum. Encara que, suposadament, l'artista va fer tot el possible per evitar-ho.

En aquest punt, alguns col·laboradors van recordar que, en aquell moment, se'ls van adjudicar diferents romanços amb homes tant a Maria com a Isabel. Tot perquè, segons Jorge Javier Vázquez, alguns mitjans deien «que el públic de la revista no entendria l'amistat entre elles». Matamoros va afegir: «Alguns dels que se li van adjudicar a Pantoja eren de conya».