Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva aconsegueix entendre què passa amb Mario, el seu marit mort

La periodista es torna a trobar a l'ull de la polèmica per un missatge dels seus exsogres a les xarxes socials

No hi ha dubte que Raquel Sánchez Silva és una de les periodistes més destacades del nostre país. La veritat és que compta amb una llarga trajectòria professional, en què destaquen els seus treballs per a RTVE, Telecincoi Antena 3.

En totes aquestes cadenes ha triomfat tant professionalment com personalment. Sí, perquè la periodista coneixia a Telecincoa qui semblava que era l'amor de la seva vida, Mario Biondo.

Justament, va ser a Supervivientes 2011 on la parella es va conèixer. Així mateix, al paradís d'Hondures va sorgir la seva història d'amor de la qual, un any després, es va consolidar quan van decidir fer el pas definitiu. Llavors, va ser en 2012 quan Raquel Sánchez Silva va contraure matrimoni amb el càmera a Sicília, el lloc d'origen d'ell.

Tot i això, l'any 2013 la tragèdia va aguaitar el feliç matrimoni quan es va trobar a la casa de Madrid que tots dos compartien, el cos sense vida de Mario Biondo. Al principi tot apuntava que la seva causa de mort es va tractar d'un suïcidi per penjament.

Però la família del càmera italià sempre va insistir que va ser un homicidi pels misteris que envoltaven el cas. Ara, una vegada més, l'entorn del difunt marit de Raquel Sánchez Silva ha tornat a parlar.

Pla de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit Mario Biondo
El feliç matrimoni només va durar un any| Europa Press

Els pares de Mario Biondo llancen un clar missatge

Tot i que ja ha passat pràcticament una dècada de la tragèdia, Raquel Sánchez Silva segueix recordant el que va passar aquell terrible 30 de maig per una raó o una altra. I és que, malgrat que les autoritats van decidir tancar el cas perquè tot indicava que el càmera havia atemptat contra la seva vida, la seva família va opinar tot el contrari.

En els darrers mesos, l'exfamília política de la periodista ha estat al focus mediàtic per les seves polèmiques declaracions. Concretament, perquè estan convençuts que el seu fill va ser assassinat i no es va suïcidar com assegura la justícia espanyola. Per això, el cas es va tornar a obrir, però a Itàlia.

A més a més, els pares de Mario Biondo van carregar durament contra Raquel. «No entenem per què no ha estat al costat de la família en aquests moments complicats», opinaven. «I per què s'ha negat a reobrir el cas del dia va ser el seu marit», admetien els progenitors del càmera de Telecinco.

Després de mesos en silenci després d'aquestes paraules polèmiques sobre la presentadora, han tornat a parlar públicament. La seva decisió ha estat amb motiu del 40è aniversari del seu fill mort. Així mateix, els pares han volgut dedicar-li un missatge per xarxes socials.

Raquel Sánchez Silva el dia de l'enterrament de Mario Biondo, amb els seus sogres.
Una família trencada per una mort que encara no és clara | GTRES

«Avui n'hauries fet 40, el meu amor. Qui sap quants somnis haguessis realitzat i quantes satisfaccions ens haguessis donat. Ja fa nou anys que lluitem perquè es faci justícia amb tu i lluitarem fins al final», començaven dient.

«També gràcies a tots aquells que ens sostenen, això és una manera de demostrar-te tot el nostre gran amor cap a tu i estem segurs que arribarà fins al cel», escrivien.

A més a més, a aquestes paraules s'hi han sumat els seguidors del càmera que també donen suport a la versió de la família. Entre ells, el criminòleg Óscar Tarruella, que afirma que es va tractar d'un homicidi i no d'un suïcidi.

Raquel Sánchez Silva opta pel silenci al 40è aniversari de Mario Biondo

Tot i això, de moment Raquel Sánchez no ha decidit dedicar públicament un text emotiu al seu estimat Mario. I és que després de les acusacions de la seva exfamília política, la periodista va començar a rebre una gran quantitat d'odi per les xarxes socials. Per aquesta raó, segurament ha preferit mantenir-se al marge per evitar disgustos.

Raquel Sánchez Silva, després de la garrotada que va patir en perdre Mario Biondo, va trobar, novament l'amor el 2014 de la mà de Matías Dumont. Així mateix, amb el productor audiovisual argentí va formar la seva pròpia família, ja que té dos fills en comú amb ell.

Evidentment, els seus bessons són el més important de la seva vida i per ells prefereix estar al marge de la polèmica amb els seus exsogres. La periodista ja ha passat pàgina i no vol tornar a experimentar què va viure quan el càmera va morir. Sens dubte, ara està centrada a seguir triomfant tant a la seva vida personal com professional.