Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban revela quan serà l'últim programa de 'Sálvame'

Belén Esteban ha escoltat atentament el seu cap

Belén Esteban sap que el final és a prop, però també sap com funciona l'espectacle i que hi ha moltes mentides. No és cert que els directors de Sálvame estiguin espantats perquè són conscients que el programa encara durarà un temps. Jorge Javier Vázquez ha concedit una entrevista per explicar què està passant: tenen menys èxit, però continuen sent pioners.

Belén Esteban ha confessat en privat com està la situació: Sálvame s'acabarà quan els espectadors vulguin. Aquest moment encara no ha arribat, de fet, són líders moltes tardes i han creat escola a la competència. «Fa 14 anys, gairebé 15, que convertim temes intranscendents en temes nacionals i el programa continua sent líder», recorda el presentador.

Primer pla de Belén Esteban.
Belén Esteban dona suport als seus companys. | GTRES
 

Belén està orgullosa de formar part d'un programa tan longeu i conegut, encara que reconeix que és força dur. De fet, ha tingut diverses topades amb els seus companys i ha estat a punt d'abandonar l'espai, un cop ho va fer. Va tenir una forta discussió amb Lydia Lozano al Sábado Deluxe i va decidir deixar la televisió per recuperar-se.

Belén està farta de justificar-se i ara no vol estar tota l'estona parlant del final de Sálvame, però sí que ha donat explicacions. Ho ha fet al seu entorn privat perquè no vol que ningú pensi que està preocupada per aquest tema. De fet, ningú no ho està, ni tan sols Jorge Javier, perquè entén que la desaparició del programa és inevitable.

«Estic preparat per a qualsevol fi i si s'acaba Sálvame, doncs què hi farem, no em fa pena perquè la televisió és així. Qualsevol persona que hagi vist la televisió en algun moment ha rigut o s'ha emocionat amb alguna situació viscuda aquí». El company d'Esteban té clar que l'última emissió arribarà només quan l'audiència vulgui.

Belén Esteban s'ha fet milionària

Belén es va fer famosa gràcies a la seva relació amb Jesulín de Ubrique, però no va trigar a convertir-se en un personatge independent. El públic li va atorgar molt de protagonisme, de fet, encara la segueixen anomenant 'La princesa del pueblo'. És tot un fenomen mediàtic i genera audiències astronòmiques que s'han convertit en l'enveja de tothom.

Jorge Javier Vázquez
Belén Esteban comprèn el seu amic. | Mediaset
 

Esteban també té detractors, els mateixos que l'acusen de ser «una joguina trencada», però aquestes crítiques no l'afecten. Sap que ha fet el que és correcte, per això no té por de deixar de treballar a les tardes de Telecinco. Ha muntat una empresa d'alimentació molt rendible i té un patrimoni milionari.

La col·laboradora, segons ha sortit publicat, ha comprat diversos camions per a la seva empresa de productes alimentaris. Aquest patrimoni està valorat en més de 100.000 euros i alguns creuen que és l'empresària del moment. De fet, el seu negoci ha arribat a l'estranger, per això ja no depèn dels ingressos que genera als platós.

Belén Esteban està desbordada

Belén ha tingut molta paciència amb certes situacions, però no vol sentir-se poc respectada. Al seu programa ha sortit a la llum una notícia que l'ha acabat esquitxant: l'acusen de ser una traïdora. Diuen que va explicar que Kiko Hernández havia rebut un préstec de 100.000 euros, però no és veritat.

Esteban ha deixat clar que ja no tolerarà més mentides, per això ha alçat la veu. Reconeix que ha comès errors, però assegura que mai no ha parlat de la intimitat de Kiko Hernández. Els espectadors, com fan sempre, han apostat per ella.