Muntatge amb fotos de Belén Esteban i una imatge d'ella en llitera.

Belén Esteban reviu el seu infern amb un altre accident que acaba a l'hospital

Belén Esteban, angoixada per la caiguda que s'ha produït a 'Sálvame'

Belén Esteban no pot creure el que ha passat ara. Fa unes setmanes va passar un dels pitjors moments de la seva vida a Sálvame. I és que la col·laboradora va acceptar a participar en una prova que havia preparat aquest programa.

Es tractava d'un dels reptes de Supervivientes que consistia en una barra de la qual havien de penjar-se els col·laboradors. Belén va caure de sobte a terra i es va fer mal. Tot i que al principi semblava un esquinç de turmell, al final va resultar ser un trencament de tíbia i peroné. 

Esteban ha hagut de sotmetre's a una delicada operació que l'ha deixat totalment destrossada, amb la cama enguixada i amb una recuperació dolorosa que s'allargarà fins mesos.

Ara, Belén havia de ser una de les protagonistes de la Sálvame Fashion Week, la passarel·la de moda que organitza Sálvame de vegades. Es va celebrar ahir, dimecres a la nit, i va ser tot un gran esdeveniment. Els models que van desfilar amb els vestits de reconeguts dissenyadors van ser els mateixos col·laboradors del programa, fet que el feia més emocionant encara.

Doncs bé, una altra caiguda en directe ha provocat un drama que ha tornat Belén Esteban a recordar l'infern que va viure ella mateixa fa poc.

Belén Esteban, molt preocupada per la caiguda en directe a la Sálvame Fashion Week

Tot i que està molt trista per l'accident, Belén Esteban no s'ha volgut perdre l'esdeveniment televisiu de moda des de casa seva. Per aquest motiu, no podia creure el que passava al cap de pocs minuts de començar la desfilada, just quan els tertulians-models sortien per primera vegada a escena.

Una de les col·laboradores, Chelo García-Cortés, va caure de sobte al mig de la passarel·la. Es va aixecar com va poder i tot semblava que anava amb normalitat encara que, poc temps després, Adela González ja sospitava que alguna cosa dolenta havia tornat a passar a Sálvame.

Chelo, molt seriosa i preocupada, era atesa pels serveis mèdics de Telecinco, que feien una primera exploració i posaven gel al canell de Chelo. Segons sembla, havia estat tota la tarda queixant-se que la passarel·la relliscava molt, encara que ningú li va fer cas. En ple directe va relliscar i va caure.

Captura de 'Sálvame Fashion Week 2022'.
Chelo García-Cortés va relliscar a l'inici de la Sálvame Fashion Week | TELECINCO

Igual que li va passar a Belén Esteban, Jorge Javier Vázquez va començar a fer broma amb la caiguda de la col·laboradora fins que va aparèixer l'ambulància en escena. El programa no va poder evitar recordar el que li havia passat a Belén.

«No sé on em fa mal, però em porteu a algun lloc», demanava Chelo. Minuts després els serveis mèdics ho confirmaven: la cosa no pintava bé i calia fer-li una placa a l'hospital. «Es pot haver trencat el canell, cal veure'l».

L'ambulància es va emportar Chelo, que no va voler pràcticament fer declaracions ni que la gravessin. Per salvar el programa, el Maestro Joao, un dels convidats a la passarel·la, va assumir el paper de Chelo i va lluir els modelets que havia de vestir ella.

La caiguda que fa reviure el malson a Belén Esteban

El show va seguir sense cap problema fins que van arribar notícies des de l'hospital. Ho confirmava Carmen Lomana, una altra de les convidades al programa.

Tot i que en un primer moment es dubtava si s'havia trencat el colles, un os de la mà, finalment Lomana va rebre un missatge que va deixar en xoc a tothom. Chelo s'havia trencat el radi. En aquests moments, Belén Esteban no podia creure el que estava passant i va reviure un dels pitjors moments de la seva vida.

Sembla que Sálvame no està travessant un bon moment. Primer va ser Belén Esteban, després va ser Lydia, que es va trencar el radi en un accident domèstic, i ara Chelo que també ha patit una caiguda en directe amb un trist final.

La resta de col·laboradors del programa estan força espantats perquè no volen ser els pròxims.