Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban s'afarta de 'Sálvame' pel que es va veure en el funeral

Belén Esteban ha tret les urpes per la seva amiga Anabel

Belén Esteban ha estat sempre una dona guerrera, que lluita pels seus principis i faria el que fos per la seva família i amics. Així ho podem veure cada tarda als directes de Sálvame. Allà fa ostentació de la seva verborrea i surt en defensa de qui estima i adora.

'La princesa del pueblo' ha tornat a aparèixer per deixar les coses clares. En aquesta ocasió, Belén Esteban ha volgut enviar un missatge a la seva estimada Anabel. I és que l'ex de Jesulín de Ubrique ha forjat una amistat amb la neboda de la Pantoja des de fa anys.

Belén Esteban anava a l'enterrament del seu pare, un moment de molta debilitat per a la 'influencer'. El 25 de novembre passat, es publicava la trista notícia de la mort de Bernardo. Amb 68 anys, després de complicacions a la seva malaltia, el germà de 'la tonadillera' va passar els últims moments a l'Hospital Virgen del Rocío a Sevilla, envoltat de la seva família.

Així, Belén Esteban no va dubtar a desplaçar-se a la província andalusa per acompanyar Anabel en aquest dur moment. No obstant això, va ser un últim adeu que no ha deixat ningú indiferent, ja que la polèmica s'ha apoderat del funeral de Bernardo. I és que es van succeir moments de tensió extrema.

Per exemple, Magdalena, tieta de Bernardo, es va desmaiar després de l'enfrontament d'aquesta amb Merchi, la mare d'Anabel i la policia local va haver de fer acte de presència per una presumpta discussió entre la família. A més, el comiat  va ser transmès en directe a Sálvame i això és el que ha avergonyit Belén Esteban.

Aniversari de Belén Esteban
Belén Esteban sempre ha tingut molt bona relació amb Anabel i amb les seves altres companyes | INSTAGRAM (@ANABELPANTOJA00)

«El nostre programa va ser una mica injust amb ella»

La col·laboradora s'ha mostrat molt disconforme amb l'emissió dels companys de programa. «Vinc trista i vinc aquí a defensar la meva amiga», iniciava.

«Jo d'Isabel Pantoja no perquè no m'hi ficaré perquè no en sé. Però jo vinc a defensar la meva amiga Anabel Pantoja». Deixava clar que hi anava per retransmetre el que va viure.

«Vinc a explicar el que he viscut i crec que soc lliure per dir que divendres, veient el meu programa, em sap greu, però em vaig avergonyir del meu programa, Sálvamediario», confessava. «Avui sé que el sucre em pujarà com mai, però encara sort que tinc la bomba per baixar-m'ho».

Belén Esteban no es va poder desplaçar el mateix dia de la mort de Bernardo ja que no hi havia bitllet disponible per anar a Sevilla. A causa d'això, va haver d'esperar-se un dia més per poder anar a donar-li l'últim adeu. Un cop allà, les càmeres van poder captar la seva presència.

Tot i això, ella no estava tan contenta amb la tasca d'alguns dels que portaven la càmera. Especialment, la de casa seva, Sálvame. «El nostre programa va ser una mica injust amb ella».

«Em sembla lleig perquè Anabel pot haver comès molts errors, però com a filla s'ha portat molt bé. A mi em fa mal per la meva amiga», deia.

Belén Esteban va ser testimoni directe del que va succeir al Tanatori d'Alcalá de Guadaira i ha estat una de les veus clau per entendre i desmentir allò que el programa havia transmès.