Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban sap que la seva mare ha marxat d'Espanya pel que ha fet Andreíta

Belén Esteban ha fugit del país en plena polèmica

De mica en mica, sembla que la vida de Belén Esteban  ha tornat a la normalitat. I és que després del trencament de tíbia i de peroné que va patir fa uns mesos, la col·laboradora no volia parlar sobre això.

De fet, era summament notable que ho estava passant malament perquè ni tan sols sortia al carrer, a excepció de quan havia d'anar a les seves sessions de rehabilitació. Tot i això, ara, després d'un temps allunyada del focus mediàtic, l'ex de Jesulín de Ubrique va reaparèixer públicament per la porta gran: donant una esperada exclusiva.

Així mateix, la de Paracuellos posava per a Semana, la revista amb què es va sincerar com mai. «Se'm va aturar la vida. La por em va bloquejar i em vaig enfonsar», deia fent referència a la dura època que ha travessat.

Ara, però, està decidida a seguir endavant al costat dels seus éssers estimats. Justament, amb ells ha optat per anar-se'n d'Espanya per allunyar-se de l'última polèmica que ha sorgit al seu voltant.

Foto de Belén Esteban.
La mare d'Andrea Janeiro ha marxat per un motiu clar | Telecinco

L'escapada de Belén Esteban

Fa uns quants dies, Belén Esteban publicava una foto a Instagram que va fer parlar molt. I és que la seva estimada filla Andrea es graduava després d'acabar el grau en Comunicació Audiovisual a l'exclusiva universitat Birmingham Metropolitan College.

Com es podia esperar, la col·laboradora es va haver de desplaçar fins a la ciutat de Londres per assistir a aquest esdeveniment tan especial. «Ahir va ser un dels millors dies de la meva vida perquè es va graduar la meva nena», començava dient.

«Va viure un dia inoblidable, envoltada de la seva família i de tots els seus companys. Que orgullosos que estem de tu, filla», escrivia la dona de Miguel Marcos. D'altra banda, la col·laboradora no va viatjar sola, perquè també va estar acompanyada en tot moment de ni més ni menys que la seva mare, Carmen Menéndez.

Lluny de tornar a casa, la família va voler estendre el període de vacances i gaudir del tot de la capital d'Anglaterra. Com es pot observar, Belén Esteban ho va mostrar a tots els seus seguidors d'Instagram.

Amb la seva progenitora, posant davant de la típica cabina vermella londinenca, la tertuliana va expressar el següent. «Felicitat, amor d'àvia i de mare en un dia molt feliç per a tota la família», escrivia molt emocionada.

Sens dubte, el que més va destacar de la instantània va ser el bon aspecte que tenia 'La princesa del pueblo'. I és que es podia veure que el seu estat de salut havia millorat considerablement perquè només s'estava recolzant a una crossa, mentre que abans necessitava el suport de dues.

▶️ Vídeo del dia

Segurament per aquesta raó, la mare d'Andrea Janeiro ha pres la sàvia decisió de fer turisme, ja que li deu haver resultat molt més senzill desplaçar-se a diferents llocs. Així mateix, es podia veure la felicitat a la cara de Belén, que lluïa un vestit estiuenc de color blau amb unes vambes visiblement còmodes. Al seu torn, Carmen Menéndez va optar per uns pantalons amples i una samarreta blanca.

Belén Esteban
Belén Esteban i la seva mare han gaudit de la ciutat de Londres | CatalunyaDiari

 

Jesulín de Ubrique torna a distanciar-se

D'altra banda, mentre Belén Esteban estava vivint aquest moment tan feliç, a Espanya estava començant a sonar cada cop amb més força una teoria.

Va sorgir un rumor que apuntava el motiu real de l'absència de Jesulín de Ubrique a la graduació de la seva filla gran. I és que, segons sembla, Andrea Janeiro hauria convidat personalment el seu pare a l'esdeveniment, però el torero no va aparèixer mai. La raó? Que l'extorero «havia de cuidar Maria José Campanario i el petit Hugo».

D'aquesta manera, alguns mitjans van indicar que la col·laboradora no en va tenir prou amb l'excusa que va donar el seu exmarit. A més, l'entorn íntim de Belén Esteban va assegurar que la tertuliana va comentar el següent. «Quin indesitjable i que mesquí», hauria dit.

Minuts després, la de Paracuellos va haver de recórrer a les xarxes socials per aclarir ella mateixa l'assumpte. «Estan donant una notícia a mitjans digitals i a la televisió que no és veritat», comentava.

Així, va acabar tancant de manera definitiva la polèmica que s'estava començant a generar. Tot i això, continua havent-hi força incertesa respecte al veritable motiu de l'absència del torero en aquest dia tan important.