Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Patiño

María Patiño ho deixa clar davant el canvi del programa: «No tinc paciència»

María Patiño es planta davant l'arribada que promet revolucionar-ho tot

María Patiño es va mostrar molt ferma davant l'aparició d'Avilés a Sálvame. A la presentadora de Socialité no li va agradar gaire la presència del cordovès i no va dubtar a deixar clar el seu descontentament en directe.

La veritat és que, excepte Marta López, cap dels col·laboradors el va rebre amb els braços oberts. Tot i això, va ser Patiño l'única que li va deixar les coses clares abans que s'assegués. Un moment tens que va deixar el tertulià de pedra, ja que això demostrava que el seu pas pel programa no serà un camí de roses.

María Patiño deixa clar qui mana a Sálvame

María Patiño era de les primeres a conèixer la identitat del misteriós personatge que faria la seva entrada al plató dimecres passat 10 d'agost. Des del principi, va voler que constés que era una visita puntual, però segur que no és la primera vegada que el veurem a Sálvame.

I és que José Antonio Avilés sembla disposat a formar part al programa de les tardes de Telecinco ara que s'ha quedat sense feina. Això sí, tenint en compte la rebuda que va tenir, tot indica que no li resultarà fàcil encaixar.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño li para els peus a Avilés només arribar a plató. | Europa Press
 

María és conscient del que significa tenir el cordovès com a col·laborador i va fer un pas endavant per advertir-lo. «Emma García ha tingut molta paciència amb tu, jo no tinc paciència», li deia només veure'l.

Unes paraules que van fer emmudir el plató i Avilés, que no sabia gaire bé com reaccionar. Visiblement nerviós, va justificar la seva presència al programa aixecant la bandera blanca. «Tinc una barreja de sentiments, jo no vinc a incendiar el plató, vinc a donar informació», explicava.

José Antonio Avilés
Avilés emmudeix davant l'advertència de María Patiño. | Telecinco
 

«La imatge que es té de mi és de prepotent i he comès errors, si algú vol que li demani perdó, li ho demano», afegia penedit. Unes paraules que no van ser dites a l'atzar, ja que fa uns anys la relació entre Avilés i Sálvame no va ser gens bona.

Especialment amb María Patiño, amb qui va protagonitzar més d'un desacord quan es va revelar tota la veritat després del seu pas per Supervivientes. La periodista va ser molt dura amb ell i va arribar a afirmar que era «perillós que Avilés faci servir una plataforma pública per seguir aprofitant-se de les persones».

María Patiño no perdona: «Fas fàstic»

Per a Patiño, comptar amb la presència d'Avilés al plató de Sálvame no és una cosa que li faci especial il·lusió. Encara recorda la seva última topada, on l'andalús va carregar amb duresa contra ella.

Quan la presentadora de Socialité es va assabentar de la seva arribada, va reaccionar de manera negativa. Va confessar tenir-lo bloquejat i que s'havia promès no trobar-se amb ell a cap plató ni tenir cap mena de contacte. «Quan entri a plató només es quedarà Adela», avançava.

María Patiño molt seriosa
A María Patiño no li ha agradat gaire l'arribada del cordovès. | Telecinco

La rebuda no va poder ser més freda entre María i Avilés i, fins i tot, amb Germán, el redactor de Sálvame. Tot es remunta a quan l'andalús va participar a Supervivientes i van sortir a la llum les estafes que havia dut a terme durant anys.

Els col·laboradors van aprofundir en la matèria i van criticar que seguís a la televisió malgrat que totes les seves mentides eren evidents. Patiño va ser la més dura amb ell i qui es va emportar els pitjors insults i amenaces.

Captura de José Antonio Avilés cridant.
María Patiño té uns quants comptes pendents amb l'andalús. | Telecinco
 

«Jo creo rebuig i la teva repugnància, si tan professional ets i tantes classes de moralitat fas, conviu amb això», va assenyalar a Viva la vida. A més, va advertir amb emprendre accions legals contra María Patiño si continuava ficant-se amb ell.

D'aquesta manera, no és estrany que María no rebés amb els braços oberts José Antonio. Encara queden coses pendents entre ells i és evident que Avilés haurà de treballar de valent si vol passar a formar part de Sálvame.