Ana Rosa Quintana amb posat seriós

Ana Rosa Quintana assumeix que està tot perdut i que no pot fer res per ella

Ana Rosa és conscient que se n'ha anat i mai podrà comptar amb ella

Ana Rosa Quintana es va quedar contrariada després de veure com la seva companya i amiga Sonsoles Ónega sortia de Telecincoamb destí a la cadena rival.

Un moviment televisiu que va resultar totalment inesperat per a la presentadora d'El programa de Ana Rosa, poques setmanes abans de tornar a la televisió. Així és, i ho farà després del seu tractament pel càncer de mama que li va ser diagnosticat el mes de novembre passat.

La veritat és que Ana Rosa Quintana, productora de Ya es mediodía, esperava que Sonsoles l'hagués avisat d'aquell canvi professional que havia decidit. I és que, feia 15 anys que era a Telecincoi molts no es van adonar que la periodista estava planejant aquesta sortida feia mesos.

Fotomuntatge de Sonsoles Ónega plorant i Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana ja no pot tapar els motius de la marxa de Sonsoles | CatalunyaDiari

Finalment va ser fa poc més d'un mes quan va posar damunt la taula la seva decisió i va deixar sense arguments Ana Rosa. Finalment, la presentadora sap ara quines seran les funcions de la periodista a la seva nova casa, Atresmedia.

El grup de comunicació de Sant Sebastià dels Reis va apostar fort per Sonsoles, i ara només queda definir concretament quin serà l'espai que conduirà a partir del mes de setembre. Ara mateix, tot apunta que serà a les tardes d'Antena 3.

▶️ Vídeo del dia

Se'n va anar de Telecinco per a desconsol d'Ana Rosa Quintana

«Sonsoles Ónega fitxa per Atresmedia TV. La periodista, comunicadora i escriptora s'incorpora a l'ampli i prestigiós equip de professionals que integren la Divisió de Televisió del Grup Atresmedia», així començava el comunicat d'Atresmedia en què s'anunciava el canvi de cadena de la periodista.

«Ónega és, actualment, una les presentadores més reconegudes i valorades pels espectadors i compta amb una llarga i sòlida trajectòria als mitjans de comunicació. Sonsoles Ónega ja prepara un nou projecte per a Atresmedia TV, que veurà la llum a Antena 3 la temporada que ve», concloïa la nota de premsa.

Antena 3 li demana això a Sonsoles, de cara al setembre

La veritat és que s'havia parlat molt sobre el projecte que li donarien a Sonsoles. Això sí, els últims dies la revista Semana ha ofert més informació sobre què farà d'aquí a poc temps el flamant fitxatge d'Atresmedia. I és que, segons sembla, Antena 3 desitja que Sonsoles «realitzi algun especial abans d'arrencar un format amb continuïtat.»

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Sonsoles Ónega, en el seu moment més complicat a tots els nivells | GTRES

La cadena principal d'Atresmedia ha estat clara i vol mantenir les bones dades d'audiència que han aconseguit durant els darrers mesos. Per això, l'amiga d'Ana Rosa ha de fer el do de pit per mantenir-los. Tot i això, li donaran les tardes amb «un magazín, de poc més d'una hora de durada i en directe, perquè pugui arrencar al novembre».

«No seria estrany veure-la al cap de setmana al principi»

«Cal testar com funciona dins del model d'Antena 3. No seria estrany veure-la al cap de setmana al principi», exposa un dels nous caps de l'excompanya d'Ana Rosa Quintana a aquesta revista. Això sí, per ara res no és definitiu.

Sonsoles ónega
Sonsoles Ónega afronta una nova etapa professional lluny d'Ana Rosa Quintana | Mediaset

Alhora, Atresmediaté l'objectiu que Sonsoles condueixi un espai durant la franja prèvia a Pasapalabra, cosa que cal veure si es compleix finalment.

«Volem seguir la tendència líder que tenim a les tardes, sense renunciar a la ficció turca. Sonsoles al final dona vivacitat a un programa, funciona molt bé en el directe. I això és el que encara ens coixeja a la cadena», expliquen des de la cadena a l'esmentada revista.