Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David torna a fer-ho i aconsegueix apartar la seva filla petita d'Olga Moreno

Antonio David presumeix d'allò que ha fet aquests dies

Antonio David ja fa uns mesos que es va separar de la seva dona, Olga Moreno, i des de llavors la situació entre ells no ha estat gens fàcil. Aparentment han mantingut el respecte, però cal no oblidar-ne les declaracions en una exclusiva on no el deixava en bon lloc.

Alhora, cadascú està fent el possible per comptar amb el suport dels seus fills, com ell ja va fer amb la gran, i això és el que ha aconseguit ara amb la petita. Sí, perquè el malagueny ha presumit a les xarxes d'haver estat gaudint dels seus fills durant tot un mes sencer. Mes que han estat allunyats d'Olga, que ha aprofitat per anar-se'n de vacances amb Marta López.

Antonio David, al costat de Lola

El pare de Rocío Flores ha estat objectiu de nombroses crítiques aquest estiu per la seva tasca com a pare. I el motiu és que ell no dubtava a compartir que estava gaudint de viatges constants amb la seva xicota actual, Marta Riesco. Tot mentre Olga era l'encarregada de tenir cura de David, el fill d'ell, i de la nena que els uneix.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb un 'storie' d'Antonio David Flores
Antonio David ha estat amb els seus fills durant un mes | Catalunya Diari

Tot i això, Antonio ha callat els atacs i, a més a més, ho ha fet deixant de manifest que ha estat amb els tres fills durant tot un mes. Amb ells s'ho ha passat d'allò més bé durant la temporada estival, encara que no ha revelat quin ha estat el seu destí.

Perquè tothom sàpiga que exerceix la seva responsabilitat paterna com correspon, ara ha fet una publicació a les 'stories' del seu Instagram. Exactament es tracta de la fotografia d'un capvespre a la platja, i l'ha acompanyat del text següent: «I així acomiadem els 30 dies que hem passat junts».

▶️ Vídeo del dia

A això hi ha afegit: «Em sento molt orgullós de ser el vostre pare. Tots tres sou el millor regal que m'ha donat la vida. Sou el meu motor, mai us deixaré anar de la mà».

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb una 'storie' de Rocío Flores
Antonio David va rebre l'afecte incondicional de la seva filla gran | Catalunya Diari

Així és com ha explicat que sí que ha estat amb els seus fills aquest estiu. Una cosa que ja sabíem, ja que Rocío Flores fa uns dies va compartir una imatge a les xarxes amb ell. Amb aquesta va deixar clar que sempre està del seu costat i que el recolza en tot moment, passi el que passi.

Ara, per tant, podria ser que la seva germana petita i David Flores tornin a Màlaga amb Moreno on era la casa familiar. Això segur que torna a guanyar atacs a Antonio, ja que se li retreu que David no visqui amb ell i sí que ho faci amb ella, que no és la seva mare.

Antonio David, de nou al costat de la seva noia

L'excol·laborador de Sálvame ha estat aquest mes de vacances únicament amb els seus fills, motiu pel qual no ha vist la seva noia, Marta Riesco. Una dona que li ha dedicat en aquest temps diferents missatges a Instagramdeixant clar que el trobava molt a faltar.

Va publicar diverses instantànies fent-se un petó amb ell i deixant-li veritables declaracions d'amor. Alguns exemples són paraules com: «Gairebé tres setmanes sense veure't i jo aquí, comptant les hores per al retrobament».

Muntatge fotogràfic d'un mòbil i un 'storie' de Marta Riesco
Antonio David, després de deixar als seus fills, tornar a estar amb la seva noia | Catalunya Diari

Però ara ja tornen a estar sota el mateix sostre. Tant és així que la reportera ha pujat una imatge de les mans dels dos entrellaçades mentre viatgen a la part del darrere d'un cotxe. I aquesta l'ha acompanyat d'aquestes paraules: «Per fi junts després d'un mes sense veure'ns. T'estimo amb tota la meva ànima».