Primer pla de Raphael.

Raphael, preocupat en sentir a Amelia Bono reconèixer la notícia del seu nou embaràs

El cantant està preocupat

A més de per la seva música, Raphael s'ha convertit en un personatge de qui parlar per la seva vida personal. I no precisament per part més sentimental, ja que sabem que amb la seva dona és plenament feliç. Es rumoreja que el cantant no manté una bona relació amb la seva nora, Amelia Bono, i la paraula 'embaràs' li ha amargat el dia.

La influencer ho ha reconegut tot a través de les seves xarxes socials i això no ha agradat gens a Raphael.

Raphael n'està fart

Raphael continua triomfant amb la seva música. Si alguna cosa té el cantant és que, per més que passin els anys, sempre serà un dels grans artistes del país. Tot i això, la fama se li ha complicat aquests últims anys i no precisament per culpa seva.

El cantant té tres fills, tot i que, sens dubte, el més conegut de tots és Manuel Martos. La seva fama va arribar al punt més àlgid quan va formar part del jurat d'Operación Triunfo, però ja era famós molt abans per la seva relació amb Amelia Bono.

Més de 14 anys de matrimoni que, al principi, Raphael defensava. Tot i això, el cantant es va emportar una decepció quan el seu fill li va confessar que es divorciaven. Quatre fills en comú i tota una vida junts se n'anaven en orris.

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
Raphael s'assabenta de la situació entre Manuel Martos i Amelia Bono. | GTRES
 

Però la parella va decidir que, encara que s'acabés l'amor, tots dos continuarien vivint a la mateixa casa. La raó no era cap altra que mantenir l'equilibri emocional dels seus nens.

I encara que a Raphael li va costar molt d'entendre aquesta situació, va acabar acceptant-ho. És per això que, després de tant de temps de reflexió, li va costar, una vegada més, entendre com el seu fill, tornava amb Amelia Bono.

Manuel Martos i la influencer van decidir, després de més de sis mesos divorciats, que seguien enamorats. No podien estar l'un sense l'altre, per això s'han donat una segona oportunitat. La parella va revelar-ho quan una coneguda revista del cor els va fotografiar passejant junta pels carrers de Madrid.

Ara, qui es troba desubicat és Raphael. El cantant no sap què ha passat perquè, d'un temps ençà, la decisió del seu fill hagi canviat radicalment.

I, en comptes que la situació hagi millorat, el que ha passat és que tot ha empitjorat. I més ara, quan la paraula 'embarassada' ha reaparegut. Raphael no s'ho pot creure.

▶️ Vídeo del dia

Un nou embaràs a la vista

No seria gaire complicat d'imaginar tenint en compte que Amelia Bono i Manuel Martos s'estimen molt. Després del divorci, la parella s'ha adonat que s'estima més del que creia.

Així ho demostren cada dia a les xarxes socials, una cosa que, per cert, no agrada gaire a Raphael. Tant d'amor i diversió s'ha demostrat aquests últims dies amb un nou rumor d'embaràs.

Fotomuntatge d'Amelia Bono i Raphael.
Amelia Bono no ha tingut més remei que parlar per culpa de Raphael. | CatalunyaDiari
 

L'encarregada de donar explicacions ha estat Amelia que, després de l'enuig de Raphael, no ha tingut cap més remei. «M'he aixecat amb molts missatges privats i al meu mur, no estic embarassada ni ho estaré. Jo ja he cobert la meva quota».

«Si em veieu més grassoneta... Que bé! Perquè sempre em dieu que estic molt prima, però no, no estic embarassada», concloïa. Sens dubte, unes declaracions que han deixat molt clar a Raphael que no es tornarà a convertir en avi.