Foto de la reina Letícia.

La reina Letícia capgira la Zarzuela en assabentar-se que tot estava pactat

Letícia, irritada pel que ha passat

Letícia  intenta tenir sota control tot el que passa a casa seva. Tot i això, li resulta molt complicat gestionar els moviments d'alguns membres de la família reial i això li preocupa molt, ja que el que aconsegueixen és deteriorar encara més la imatge de la institució.

Les últimes imatges de la infanta Cristina i d'Iñaki Urdangarin han tingut un gran impacte a palau. Tot feia indicar que entre els exducs de Palma ja no existia cap mena de relació. Però, ells es van encarregar de desmentir-ho fa uns dies.

És possible que Letícia s'hagi assabentat per la premsa de l'última trobada que hi va haver a la localitat bascofrancesa de Bidart. Allà, la família de l'esportista compta amb una casa i és habitual que s'hi reuneixin uns quants a l'estiu. Abans de la separació, tant ell com la germana del rei gaudien de les platges de la zona.

Reina Letícia i reina Sofia
Letícia, durant les seves vacances a Palma | EUROPA PRESS

Tot i la ruptura del matrimoni, sembla que entre ells encara hi ha una relació d'amistat. O almenys és el que intenten mostrar de cara a l'exterior. Van ser molts els usuaris del sorral que es van quedar sorpresos en trobar-se amb Cristina caminant per la riba. Ho feia amb la mirada perduda i sempre acompanyada pels seus guardaespatlles. És probable que estigués recordant els vells temps, quan eren una família unida.

Va tenir l'ocasió de veure's les cares amb el seu ex al quiosquet que es trobava al passeig marítim. Asseguren que es van saludar d'una manera molt freda, amb un tímid hola, però sense petons ni abraçades. Amb prou feines hi va haver contacte.

Van estar mitja hora al local, i només van intercanviar unes frases. Els costava molt mantenir una conversa. Tot això passava mentre contemplaven el mar, que era l'únic que podia calmar aquell moment tan tens.

Letícia  desconeix completament quins són els plans de la seva cunyada. En algun moment, han intentat obrir-li les portes del palau, però a canvi d'unes condicions que no sembla disposada a acceptar.

La revista ¡Hola! assenyala que la reunió entre els exducs no va ser tan amistosa com van voler mostrar. Abans d'acostar-se fins al lloc on eren Iñaki i els seus fills, la infanta va romandre una llarga estona meditant en un banc. Semblava estar molt tranquil·la, com intentant assimilar la situació.

Possiblement es preguntava què estava fent allà. Manté des de sempre una gran relació amb la seva sogra, així com amb els germans del seu exmarit. I per ella suposava una tradició anar fins a Bidart, la casa d'estiu dels Urdangarin.

A més, era l'oportunitat perfecta per estar amb els seus fills, ja que no tenen l'oportunitat de veure'ls gaire durant la resta de l'any.

Letícia, sorpresa per la decisió

Letícia  va mostrar la seva sorpresa en conèixer els detalls de la trobada. Més enllà de la reunió, el més vistós de tot és que els escortes permetessin als fotògrafs fer la seva feina. Eren conscients que eren a la zona i que immortalitzarien l'escena.

Infanta Cristina i Iñaki Urdangarín
Letícia va recomanar a Cristina que deixés el seu marit | GTRES

Però això no va semblar importar gaire els protagonistes, que van intentar fer la seva vida amb total normalitat. No obstant això, no van córrer la mateixa sort que els clients que romanien al quiosquet. Se'ls va prohibir fer fotos amb els telèfons mòbils.

Amb tot això, els exducs de Palma intenten mostrar-se com una família unida, malgrat que el matrimoni està totalment trencat. Fa unes setmanes l'exjugador d'handbol gaudia de la platja en companyia de la seva nova parella.

Letícia tenia clar que si la infanta desitjava recuperar protagonisme dins de la institució,  havia de deixar de banda el pare dels seus fills. Però, de moment,  no ho ha fet. Sempre s'ha posicionat al seu costat.