Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

El germà de Rocío demana explicacions sobre el problema que enfonsa a Ortega Cano

José Ortega Cano ha patit per la nova mentida de Rocío Carrasco

Els últims dies, Rocío Carrasco i José Ortega Cano han tornat a ser notícia a causa d'un episodi que ha revelat la filla de Rocío Jurado. L'ha exposat a la docusèrie que està emetent Mitele plus i que porta per títol En el nombre de Rocío.

Ortega està sent un dels personatges que més assenyalats per Rocío a la segona part de la sèrie que va començar el 2021 amb Contar la verdad para seguir viva. La veritat és que Rocío Carrasco mai no ha vist bé la relació ni el matrimoni d'Ortega Cano i la chipionera. I el definia com un home que no va tractar realment bé la seva Rocío Jurado. 

La veritat és que La más grande, només conèixer que estava malalta de càncer el 2004, va viatjar fins a un hospital de Houston per intentar vèncer la malaltia. En aquest cas, Rocío Carrasco, en l'últim capítol de docusèrie, insisteix en l'estada a Houston de la família. I sembla que hi va haver alguna actitud que va disgustar molt Rocío i la seva mare.

Rocío Carrasco dona on fa més mal a Ortega Cano

«El que ha fet és causar més patiment a la meva mare. El que havia de fer és preocupar-se, no del temps que va passar amb ella, sinó de la qualitat de vida que li va donar en el temps que hi va estar». Així de rotunda era Rocío Carrasco davant de les càmeres.

Per si no n'hi hagués prou, es revelen molts detalls sobre els problemes d'alcoholisme que tenia aleshores el torero. Un tema que també va abordar Rociíto va ser l'accident en què va morir atropellat Carlos Parra i pel qual va acabar a la presó.

Rocío Carrasco i Ortega Cano
José Ortega Cano: protagonista involuntari de l'últim episodi del documental | Telecinco-Gtres

«José cau en picat i augmenta un problema que ell ja tenia, que després va sortir a la llum i que va donar lloc a la pèrdua d'una persona». Segons Carrasco, «José estava absent i s'adormia a qualsevol racó de l'hospital de Houston en què va estar ingressada la chipionera».

Diego Arrabal posa Rocío Carrasco al seu lloc revelant l'estat real d'Ortega

Aquestes paraules tan dures per part de la madrilenya han estat criticades per Diego Arrabal al seu canal de YouTube. En un vídeo, aquest revela unes fotografies en què es veu el mal estat en què es trobava el torero. Imatges «estremidores», que deixen fora de dubte «la solitud que tenia el torero».

En una de les fotos que s'han publicat, podem veure Ortega Cano recolzat sobre una tanca i amb un rosari a la mà. «En aquesta imatge, José estava trencat. Aferrat a un reixat, mirant l'infinit. És una imatge molt dura, esfereïdora», revela el famós paparazzi sobre el temps que va passar a Houston fent el seguiment a Rocío Jurado i la seva família.

🔴EXCLUSIVA🔴 LAS FOTOS MÁS ESTREMECEDORAS DE ORTEGA CANO EN HOUSTON #yosoypaparazzo #ortegacano

«Al canell, porta un rosari que el tenia Rosa Benito. Que després ens va regalar a la premsa i que encara ho conservo», explica. Alhora, afirma aquest que «aquestes imatges es realitzen al matí, després de passar el metge. I no després d'haver estat en un bar, ni de bon tros. Ell estava destrossat […]. Es passejava per l'hospital absent».

«Estava trist per la seva dona en veure que cada dia tenia menys força i la família estava més dividida», sosté sobre el moment en què van tenir lloc aquestes imatges.

La realitat és que al torero granadí no el deixen d'esquitxar polèmiques i això li pesa massa en la seva salut. Recordem que, en els darrers mesos, aquest ha estat notícia per la seva crisi matrimonial. I molts estan posant damunt la taula que la separació de la seva dona pot ser qüestió de dies.