Primer pla de Pilar Rubio

Pilar Rubio revela el nom del nou bebè i assumeix què passarà amb l'embaràs

La col·laboradora està encantada perquè sap que la família està a punt de créixer

Pilar Rubio és una de les grans presentadores del panorama televisiu. Li surten projectes de sota les pedres. Ara, sense anar més lluny, la dona de Sergio Ramos està immersa en l'enregistrament d'un nou programa.

Tot el que fa és un èxit assegurat i el millor és que és pràcticament impossible trobar algú que en parli malament. Tots els seus companys l'adoren i els amics del seu marit també. Aqui és on entra en joc Alice Campello.

Pilar Rubio ha rebut moltes crítiques al llarg de la seva carrera, però sempre ha demostrat estar a l'altura de les circumstàncies. No s'ha aprofitat de la fama de Sergio Ramos, segueix treballant de valent per tirar la seva família endavant. I encara que no té necessitat d'estar sotmesa a tanta pressió, estima el món de la comunicació i no es vol retirar tan aviat.

Sergio Ramos i Pilar Rubio.
Pilar Rubio compta amb el suport de Sergio Ramos | GTRES

Pilar és conscient que les dones dels futbolistes han de pagar un preu massa alt, de fet ella ha patit menyspreus molt seriosos. La seva amiga Alice està embarassada i la comunicadora sap perfectament què passarà: els mitjans no la deixaran tranquil·la. El públic ho vol saber tot sobre el nadó i els periodistes no pararan fins a descobrir la història al complet.

La parella d'Álvaro Morata s'ha avançat i ha revelat el nom que posarà a la seva filla: Bella Morata Campello. Serà una nena preciosa, però s'haurà d'acostumar als fotògrafs perquè és famosa abans de néixer. Tot i això, la situació està controlada, encara que el matrimoni mantindrà les distàncies per protegir la criatura que està en camí.

▶️ Vídeo del dia

Pilar ha travessat situacions delicades: rumors de crisi, atacs desmesurats i una sèrie de menyspreus que mai ha merescut. Però el temps ha jugat a favor perquè el seu comportament sempre ha estat igual de coherent. Estima la seva professió i estima el seu marit, no ha renunciat a cap de les dues coses i ha trobat un equilibri perfecte.

Pilar Rubio està molt orgullosa de la seva amiga

Pilar ha viscut molts moments al costat de la dona d'Álvaro Morata perquè Sergio Ramos és íntim amic del futbolista. Han treballat junts i la complicitat entre ells és evident, tots els periodistes saben que han compartit moltes festes. Entre ells hi ha una connexió especial, per això la nena que està en camí és tan important per a la presentadora.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio té una relació fantàstica amb tots els companys | Europa Press

Rubio va convidar al seu casament Alice i va ser una de les assistents que més protagonisme va tenir pel vestit que va triar per a l'ocasió. La futura mare és una estrella de la premsa, sempre ha acaparat tots els focus i la seva amabilitat ha traspassat fronteres. A més, és coneguda en altres països i moltes publicacions especialitzades ressenyen els seus vestits, sempre va estupenda.

Per part seva, Rubio està travessant un moment professional molt bo: la seva faceta d''influencer' no fa més que créixer. Col·labora amb les millors marques del moment i és una imatge de projectes molt ambiciosos que sempre obté bons resultats. Per aquest motiu, una coneguda empresa ha apostat per ella per presentar un concurs que es veurà a diversos països.

Pilar Rubio està aprofitat el temps en família

Pilar sap que s'acosta una etapa delicada, haurà de passar molt de temps treballant i no podrà gaudir de la família. Per això està aprofitant l'estiu al màxim, juntament amb el seu marit i els seus fills. I encara que la premsa la té localitzada, sap respectar les distàncies perquè és tremendament generosa.

La presentadora està sotmesa a molta pressió, però mai ha tingut una mala resposta per a cap periodista. Ha estat reportera i sap que hi ha professionals que estan obligats a fer certes preguntes. Des que es va convertir en una estrella no ha protagonitzat cap enrenou, té una imatge impecable i el públic l'adora.