Primer pla de Manuel Díaz, El Cordobés, somrient

Manuel Díaz sap la notícia del seu primer net i entén que a la seva filla li molestarà

Manuel Díaz comprèn la reacció que va tenir Alba al seu dia

Alba Díaz sempre ha estat una jove decidida. Fa uns anys, va protagonitzar una gran polèmica i es va demostrar el seu caràcter. Manuel Díaz entén perfectament que la seva filla Alba s'enfadés al seu moment, després que els rumors sobre el seu primer fill sortissin a la llum.

Des que va complir la majoria d'edat, la influencer sap el que significa ser un personatge públic. I és que la sobreexposició a les xarxes socials i pertànyer a una de les famílies més famoses del país han provocat que Alba Díaz s'hagi convertit en el centre d'atenció.

Foto de Manuel, 'El Cordobés', i la seva filla Alba Díaz Martín abraçats.
Manuel Díaz està molt preocupat pels comentaris que ha rebut la seva filla. | Instagram: albadiazmartin
 

Manuel Díaz, sense paraules

Manuel Díaz es va quedar sense paraules després d'assabentar-se dels comentaris que rebia la seva filla Alba a través de les xarxes socials.

A finals del 2020, la influencer va fer servir les seves xarxes socials després que diversos usuaris asseguressin que s'havia quedat embarassada. Els rumors van sorgir després que la jove compartís al seu compte d'Instagram una fotografia al parc Warner de Madrid.

«Mare meva, com s'inventa en aquest país, és acollonant. El que he d'aguantar no està pagat», va assegurar Alba Díaz, molt enfadada pel que acabava de llegir.

Alba Díaz sobre fons negre
La filla de Manuel Díaz explica la veritat. | Europa Press
 

Uns minuts després d'aquesta publicació, la filla de Manuel Díaz va tornar a les xarxes per explicar tota la veritat. «Em fa molta gràcia aquest moment perquè s'ha creat un boom al voltant d'una foto que vaig pujar a la Warner».

«A veure, nois. M'inflo a menjar, soc la que més menja d'Espanya. D'acord, que tinc panxa, podeu dir 's'ha engreixat', però d'aquí a dir que estic embarassada hi ha un salt enorme», va assegurar a continuació, aportant un toc d'humor.

▶️ Vídeo del dia

«A sobre la foto és a la Warner, que se suposa que no és apte per a embarassades muntar-te en una atracció. No ho sé, no em quadra res…».

Finalment, la primogènita de Manuel Díaz 'El Cordobés' va apuntar amb la càmera del mòbil i va enfocar la seva suposada panxa d'embarassada. «Estic ja de vuit mesos, donaré a llum demà. Mare, pare, per fi sereu avis».

Manuel Díaz sap que aquests comentaris no l'afecten

La filla de Manuel Díaz sempre ha estat molt criticada per la seva aparença. Durant anys, la influencer ha hagut de fer front a diversos comentaris sobre el seu pes.

I, encara que al principi sí que l'afectaven, la veritat és que amb el temps i amb ajuda professional ha sabut estimar-se i acceptar-se a ella mateixa.

Alba Díaz
Alba Díaz s'accepta tal com és. | Instagram (@albadiazmartin)
 

Fa diverses setmanes, Alba Díaz va concedir una entrevista a la revista Elle. Durant aquesta xerrada, la noia va decidir parlar, entre altres coses, de com havia aconseguit acceptar el seu cos.

«No m'afecta pujar o baixar de pes, o pujar o baixar de talla. Al final ens hem d'estimar pel que som per dins, pel que podem aportar als altres, pels valors i la personalitat», va assegurar la noia.

«El cos no és una cosa que m'atabali, però no m'agraden les comparacions, ni que et critiquin ni encasellin pel físic. Em fa pena que hi hagi persones darrere d'una pantalla intentant fer-te sentir malament».

A més, la filla de Manuel Díaz va voler valorar la importància de posar-se en mans de professionals quan calgui. «He estat una persona zero estable […] És molt important anar al psicòleg. Tots hi hauríem d'anar i intentar filtrar el teu cercle per estar amb gent sana, que t'estimi, que t'entengui i que et faci feliç».