Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Belén Esteban i el logo de 'Sálvame'

Belén Esteban sorprèn l'audiència amb una data: el final de 'Sálvame'

Belén Esteban té clar què passarà

Belén Esteban s'ha convertit amb el pas dels anys en una de les grans estrelles de Telecinco. I és que si bé ja era coneguda dins la premsa del cor, 'Sálvame' acabava de catapultar-la a la fama.

Justament per això, és innegable el gran afecte que la de col·laboradora té al format que està a punt de complir el seu 14è aniversari. Una celebració també molt emotiva per a la resta de companys, que recorden amb llàgrimes als ulls els millors moments viscuts a plató. De fet, es preparen per rendir-li homenatge a Mila Ximénez, una de les col·laboradores més estimades i que ens deixava massa aviat a causa del càncer.

La veritat és que Belén té tant d'afecte al seu programa, que fins i tot n'ha parlat clar i net sobre el seu possible final. De fet, és una qüestió sobre la qual s'especula des de fa mesos, i més encara davant la dràstica caiguda d'audiència que han patit.

Imatge de Belén Esteban emocionada
Belén Esteban s'emociona en recordar tots els moments que ha viscut a 'Sálvame'. | MEDIASET

«Quan acabi 'Sálvame', acabo jo», advertia emocionada i amb llàgrimes als ulls la mare d'Andrea Janeiro. Un programa que ha canviat la seva vida en tots els sentits. Esteban no oblida mai el gran suport que li van brindar els seus companys, sobretot el català Jorge Javier Vázquez i Raúl Prieto a l'hora de lluitar contra les seves addiccions.

Belén Esteban té clar què passarà quan acabi 'Sálvame'

«Els meus caps i Jorge em van agafar de la mà i em van portar al millor metge que hi havia a tot Espanya. Estaré eternament agraïda. Em van ajudar i no els vaig defraudar», ha confessat.

Belén Esteban
Belén Esteban no vol pensar en el final del programa. | Telecinco

De fet, ella té molt clar que la seva vida va estar en joc i aquesta intervenció arribava al moment precís. «Jo soc diabètica i és clar que podia haver mort. El que passa és que he de tenir algú allà dalt que m'estima moltíssim i no em va deixar», reconeixia fa poc.

Tot i això, aquesta no és la primera vegada que l'ex de Jesulín es pronuncia obertament sobre el possible final del seu programa i el seu futur laboral. De fet, ella sempre ha manifestat estar molt orgullosa de treballar on treballa, «encara que hi hagi coses amb què no estic d'acord». Tanmateix, tampoc no es nega a la possibilitat d'obrir-se a altres camins, sobretot perquè la seva empresa Sabores de la Esteban és tot un èxit. «Jo vull altres coses a la meva vida, estic molt agraïda a la televisió, però vull fer altres coses», assegurava.