Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de la cara de Christian Gálvez amb el logo de Mediaset.

El nou contracte de Christian Gálvez a Mediaset: tots els detalls

Christian Gálvez continuarà vinculat al grup

Christian Gálvez és una cara molt important per a la crònica social perquè manté una relació sentimental amb Patricia Pardo. Tanmateix, darrere de tot això hi ha un talent que traspassa la pantalla, per això, segueixen apostant per ell. Presenta un concurs a Telecincoque no crida gaire l'atenció, però té un gran potencial i els responsables ho saben.

Christian Gálvez ha aconseguit grans dades d'audiències, sobretot quan presentava el concurs 'Pasapalabra'. Després no ha tingut cap programa tan exitós, però continua connectant molt bé amb el públic. Tot això ha fet que signi un nou contracte: han confirmat que li donaran nous programes, hi ha plans per a ell.

Christian també treballa a la ràdio, ha demostrat que el seu fort és la comunicació, per això té tant èxit. Els espectadors l'adoren i estan desitjant veure'l més a la televisió, així que ho té tot per triomfar. Segons ha confirmat Mediaset, ha renovat el contracte de llarga durada amb el grup.

Primer pla de Christian Gálvez somrient.
Christian està més feliç que mai. | GTRES

El xicot de Patricia Pardo seguirà vinculat a Telecincoi a la resta de cadenes de l'empresa: tot està decidit. De moment, seguirà amb el seu concurs, però és possible que li donin nous formats per renovar la graella de l'emissora. Recordem que també ha treballat a Cuatro, però el format que presentava no va tenir tampoc gaire èxit.

Christian Gálvez ha aconseguit una cosa important

Christian ha estat el primer a signar la seva renovació després de l'adeu de Paolo Vasile, antic conseller delegat de Mediaset. L'italià era una figura molt respectada, va crear escola i va generar èxits que passaran a la història. Ara s'ha retirat i li ha deixat el lloc a Borja Prado, qui està fent una sèrie de canvis que han cridat molt l'atenció.

Gálvez, amb la seva dilatada carrera i els seus grans resultats, ha demostrat que està capacitat per seguir al grup. Recordem que al llarg de la seva vida professional li han lliurat molts premis, cosa que confirma que és un dels millors presentadors de moment. Segons especulen altres mitjans, ha renovat el càrrec pels mateixos diners, però ha assegurat la seva continuïtat.

El presentador encara no ha donat declaracions, però estarem molt pendents de la seva reacció. És possible que trenqui el silenci en qualsevol moment, sobretot per agrair les mostres d'afecte que està rebent. Les xarxes s'han bolcat amb ell: tothom volia rebre una notícia d'aquestes característiques.