YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Belén Esteban trenca a plorar per un motiu que ha sorprès més d'un

La col·laboradora ha estat molt sincera amb la seva opinió

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban trenca a plorar en directe a 'Sálvame'   | Telecinco

Belén Esteban ha viscut molt de prop la pandèmia que encara no hem pogut deixar enrere. La col·laboradora forma part del grup de risc, ja que la seva diabetis li va impedir sortir de casa i realitzar amb normalitat les seves tasques professionals, que van ser substituïdes per connexions en directe des de la seva cuina, on realitzava receptes per als espectadors de 'Sálvame'.

Per si això no fos prou, el seu actual marit, Miguel, és sanitari i durant tots aquests mesos han hagut de conviure per separat per no exposar-se mútuament. Ahir, la col·laboradora va tornar a esclatar per culpa de la pandèmia i s'ha posat a plorar quan els col·laboradors parlaven de la celebració de Cap d'any.

Tot i que la col·laboradora ha pogut estar acompanyada de la seva filla i del seu marit, la seva taula ha tingut una gran absència, la de la seva mare i que a causa de la seva edat no ha pogut acompanyar els seus cercles pròxims en aquesta celebració.

Entre llàgrimes, Belén explicava que ha sigut un any molt trist que ha acabat amb un Cap d'any amb absències, dirigint-se a la seva mare, dient-li que tot això estava a punt d'acabar i que molt aviat podrien retrobar-se per abraçar-se i recuperar tot el temps perdut.

Per tots és sabut que la tertuliana té un nexe d'unió molt fort amb la seva mare, i més des que va morir el seu pare, un cop que va destrossar per complet a l'estrella de Telecinco i que encara es recupera.

Per si no n'hi hagués prou i com ja ha fet altres vegades, s'ha alçat com la veu del poble, demanant primerament responsabilitat a tothom, referint-se a les festes il·legals que s'han celebrat, intentant conscienciar la gent de la importància que té seguir les restriccions i no contribuir al fet que la corba segueixi pujant.

El seu missatge no ha acabat aquí i ha prosseguit dirigint-se als polítics, demanant que s'acceleri la vacunació per a tothom i sobretot, entre tots aquells entorns que més ho necessiten. La col·laboradora considera que no s'entén que els polítics demanessin celeritat als investigadors per desenvolupar la vacuna i que ara que ja la tenim en temps rècord, que no s'estigui subministrant.

Belén Esteban es defensa de les acusacions de Rafa Mora

La col·laboradora també ha demanat a les autoritats sanitàries que es contractin més metges i infermeres per poder realitzar la vacunació massiva, perquè creu que hi ha molts sanitaris a l'atur i que podrien estar en actiu per poder completar com més aviat millor la ronda de la primera vacunació.

Belén també ha volgut animar a la seva amiga i companya Mila Ximénez, dient-li que molt aviat podria retrobar-se amb els seus nets i amb la seva filla. A més, assegurava que quan tot això passi realitzarà una festa en una coneguda discoteca madrilenya, on convidarà a tots els seus companys, però també, a tots els familiars d'aquests i que han viscut la pandèmia lluny dels televisius.

Això no ha sigut l'únic que ha dit la tertuliana. També ha volgut dirigir-se al seu company Rafa Mora, ja que, segons sembla, el valencià ha declarat públicament que s'havia de reconèixer la feina de tots aquells que han estat al peu de canó durant la pandèmia, acudint al seu lloc de treball.

La col·laboradora creu que Mora no ha estat just i ha aclarit que, si ella ha estat a casa durant aquests mesos, ha estat perquè els seus caps li han demanat, evitant així exposar-la i agreujar la complicada situació que ja s'estava vivint en aquell moment.

Altres col·laboradors com Mila Ximénez o Kiko Hernández s'han sumat a aquest missatge, amb Hernández afirmant que ell va demanar no acudir a treballar per la por que li suposava el fet de sortir de casa, una cosa que se li va respectar i que li va permetre tornar a la seva cadira una vegada la situació va millorar.


Comentaris

envia el comentari