YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

És l'excepció: l'única persona del clan Ubrique que es porta bé amb Andrea Janeiro

És algú amb qui mai la jove ha deixat de tenir relació

Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)
Només hi ha una persona del clan Janeiro que dona suport a la filla de Belén Esteban   | Catalunya Diari

Andrea Janeiro, la filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique, no té una vida fàcil pel que fa a relacions afectives, ja que no cal passar per alt que des de fa anys no manté cap mena de contacte amb el seu pare. És més, sembla que és nul·la la relació amb la resta del clan Janeiro.

No obstant això, hi ha una excepció, amb qui sempre ha comptat amb el suport d'una persona de la seva família paterna. Ens estem referint a la seva tia, a Carmen Janeiro.

Una relació sòlida entre tia i neboda

Des de fa anys i de manera pública, Jesulín sembla no haver tingut massa interès a tenir una relació amb la seva filla gran. Això sí, sempre va manifestar que quan aquesta complís la majoria d'edat li explicaria el perquè del distanciament entre ells.

No obstant això, la jove ja ha superat la barrera dels 18 anys i segueix estant separada del seu pare. I, per tant, dels seus germans (Jesús i Julia), de la seva àvia (Carmen Bazán) i dels seus oncles (Humberto i Víctor).

De totes maneres, no està separada de tota la seva família paterna perquè sí que manté un estret contacte amb la seva tia Carmen. Aquesta, des que la seva neboda va néixer, sempre s'ha preocupat d'ella i ha estat al seu costat. Tant és així que, sembla, la jove sent una gran predilecció per aquesta dona.

És més, fins i tot com recorda el mitjà 'Cotilleo.es', Belén Esteban no ha dubtat a agrair públicament el paper de la seva excunyada. En concret, ha volgut ressaltar el fet que en tot moment li hagi donat suport a la seva filla, dient: «Jo estic molt agraïda per com s'ha portat amb la persona que més estimo».

El que no sabem és què pensa Jesulín respecte al fet que ell com a pare no estigui amb la seva filla, Andrea Janeiro, però sí que ho estigui la seva germana com a tia.

Carmen Janeiro, l'actual gran desconeguda

Coincidint amb l'etapa de gran rellevància del seu germà Jesús, Carmen no va dubtar a aprofitar aquesta estirada. D'aquí que fos rostre habitual de la premsa, on se li coneixia com a 'Jesulina' i, és més, fins i tot va arribar a treballar a la televisió. Així, per exemple, va ser presentadora del programa 'Pa que te rías' a Canal Sur.

Això sense passar per alt que fins i tot va treballar al costat de María Teresa Campos a l'espai 'Día a día'. No obstant això, d'un dia per l'altre, Carmen Janeiro va desaparèixer, mediàticament parlant. En el seu moment no es coneixia a què era degut, però ara, s'ha revelat que sembla que és la família de la seva multimilionària parella (Luis Masaveu) qui ho va demanar.

Sí, la seva família política i el seu xicot li van demanar que s'allunyés de la premsa per així evitar que les notícies sobre els Janeiro o Belén Esteban poguessin perjudicar els seus negocis. Ella va acceptar i des de llavors ha estat vivint amb el seu noi en una luxosa casa de 600 metres quadrats a Marbella.

Aquesta, que ara han decidit posar a la venda, ve a ser un reflex de com d'important que és Luis, llicenciat en Dret, i que, com els seus germans, és al capdavant d'un significatiu 'holding' empresarial. Aquesta nova vida va fer que Carmen deixés de banda la seva feina a la televisió, però no ha estat així amb la família.

De fet, concretament, ha optat per mantenir en tot moment contacte amb la seva neboda gran, que per a ella és molt especial. Per això, sembla que parlen de forma periòdica i tenen trobades per veure's, ja que és molt gran l'afecte que es professen. El que no sabem és si en aquestes trobades la tia intenta que la jove apropi postures amb el seu pare o no.


Comentaris

envia el comentari