Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban truca a la seva filla Andrea Janeiro i admet que la crisi és greu

Belén destapa la traïció de la seva gran amiga en ple directe

Belén Esteban tornava amb magnificència al plató de Sálvame després de la caiguda a l'abril al mateix plató del seu programa. 

'La princesa del poble' havia visitat fugaçment el plató fa poc més d'un mes. Ho va fer quan va donar una entrevista en profunditat a Viernes Deluxe, però ahir ja tornava gairebé recuperada de la seva operació de tíbia i peroné. I la veritat és que la de Paracuellos ha estat a la seva salsa durant tota la tarda.

Ha passat molt de temps sense que els espectadors poguessin gaudir d'una de les col·laboradores més icòniques dels 13 anys que s'emet el programa de La Fábrica de la Tele.

Belén Esteban esclata en directe per la traïció de la seva amiga

Belén és sabedora que és una peça clau a l'engranatge de l'espai d'entreteniment de Telecinco. I el primer dia ja ha donat alguns titulars que han deixat més d'un amb el peu canviat.

Belén Esteban seriosa
Belén Esteban torna a Sálvame després de cinc mesos | Telecinco

La veritat és que la Belén no tornava amb la normalitat absoluta amb què treballen tots els col·laboradors del programa, ja que apareixia amb una crossa a la intro. Al llarg de les cinc hores de durada del format de Telecinco, s'ha vist obligada a fer petites passejades per afavorir la recuperació de la cama dreta.

El cas és que on més joc ha donat la Belén ha estat a l'hora de repassar els temes més candents de l'actualitat mentre ha estat absent del programa.

«M'ha molestat que Terelu no m'hagi convidat»

S'ha referit a la seva amiga Anabel, als menyspreus de Kiko Matamoros amb Germán González o l'actitud de Rafa Mora quan hi ha el citat en un plató de televisió. A més, Belén no ha callat a l'hora de parlar del 57 aniversari de Terelu Campos. I l'ha sorprès que la filla de Maria Teresa Campos no la convidés a la celebració que va organitzar la citada fa tot just una setmana.

Quan ningú no s'ho esperava, Belén ha carregat contra la seva amiga per no haver-la convidat. La veritat és que la mateixa presentadora s'assabentava en aquell moment del retret que li feia la madrilenya per no convidar-la al seu aniversari.

Terelu reacciona després del retret de Belén

Sense cap mena de problema, la de Paracuellos afirmava que «a mi m'ha molestat que Terelu no m'hagi convidat. Perquè jo no soc companya de Sálvame. Jo em considero la seva amiga. L'he trobat a faltar. Almenys que m'ho digués. Crec que en totes les coses importants de la meva vida, ha estat ella», ha revelat l'empresària.

Primer pla de Terelu Campos a 'Sálvame'.
Terelu Campos demana perdó a Belén Esteban en ple directe | Telecinco

La veritat és que pocs segons després que Belén carregués contra Terelu Campos, la germana de Carmen Borrego ha reaccionat. I li ha enviat un missatge a través de Whatsapp. La madrilenya ha revelat la situació, però no ha fet públic el contingut del missatge. Això sí, la madrilenya s'ha destapat amb un «Et perdono, Terelu», tancant així la polèmica creada pocs minuts abans.

Sembla que Terelu li hauria demanat perdó en aquest missatge per no haver-la convidat al seu aniversari. Belén Esteban ha estat sincera i li ha agraït les seves paraules en ple directe, afirmant que ella sí que la convidaria al seu, deixant enrere qualsevol tipus de mal rotllo entre elles.

«Terelu m'ha enviat un WhatsApp molt bonic i m'ha donat una explicació. Ja està», ha sentenciat sobre les paraules que la seva amiga li ha enviat immediatament.