Foto de Manuel Díaz

Manuel Díaz rep la foto que aclareix els rumors de l'embaràs a casa seva

El torero ha pogut comprovar que les xerrameques s'han tancat definitivament

Manuel Díaz ha estat gaudint d'un estiu molt feliç compaginant les festes taurines amb el descans amb la família. Tot i això, hi ha hagut una cosa que ha entelat aquesta alegria i han estat els rumors sobre la seva filla gran, Alba Díaz. Rumors que indicaven que la jove estava embarassada.

El torero sap que la seva primogènita s'ha vist en l'«obligació» de negar les xerrameques, però n'hi havia que no la creien. Ara aquestes persones s'hauran adonat que estaven equivocades en veure l'última imatge a xarxes. Es tracta d'una instantània que deixa de manifest que té una silueta envejable i que de gesta res de res.

▶️ Vídeo del dia

Manuel Díaz descobreix el possible embaràs

'El Cordobés' està acostumat que la seva vida, la del seu pare i la de la seva dona generin tota mena de notícies. El que no porta tan bé és que la rumorologia comenci a sorgir al voltant de la vida dels fills. Per aquest motiu, ha estat disgustat i molest per les informacions que han aparegut aquest estiu al voltant d'Alba.

Fotomuntatge de Manuel Díaz i la seva filla Alba Díaz Martín.
Manuel Díaz va haver de veure com sorgien rumors sobre la seva filla, Alba Díaz | CatalunyaDiari

Manuel Díaz ha vist que una fotografia de la seva filla gran, en què se li veia un ventre més voluminós, feia saltar les alarmes. Ràpidament es va començar a parlar d'embaràs, generant-se un enorme enrenou. Tant és així que la noia va haver d'usar les seves xarxes socials per desmentir que esperava un nadó.

En concret, la primogènita de Manuel va compartir una imatge de si mateixa a les stories del seu compte a Instagram. I aquesta la va acompanyar del text següent: «A veure, com sabeu, m'encanta el menjar. Però d'això a estar embarassada hi ha una estona. [...] El dia que ho estigui, estaré casada i tindré una edat. Podeu continuar esperant. Gràcies per dir-me grassoneta, us estimo». A això no va dubtar a afegir també: «Com s'inventa en aquest país, és acollonant. El que he d'aguantar no està pagat».

Manuel Díaz veu la foto que tanca els dubtes

El marit de Virgínia Troconis es va mostrar orgullós que Alba resolgués els rumors, però és conscient que aquests van seguir. Tot i això, ara han arribat al seu final de manera clara, ferma i contundent. Ho han fet amb l'última imatge que ella ha pujat a les xarxes socials.

Ha penjat una instantània amb Vicky Martín Berrocal, la seva mare, on apareixen molt somrients i abraçades. La jove presumeix d'una figura envejable i d'un ventre que en absolut indica que està esperant un fill. Així que ha callat tots els que continuaven dient que estava embarassada.

D'aquesta manera, Manuel ha comprovat que això de ser avi haurà d'esperar. I també ha pogut certificar que la seva filla gran està vivint un moment molt feliç i que està exercint de gran suport per a la dona que li va donar la vida. Un suport essencial després que aquesta trenqués inesperadament amb la seva parella.

Storie d'Alba Díaz
Alba Díaz desmenteix els rumors | INSTAGRAM @ALBADIAZMARTIN

Així, la jove Díaz, que també ha compartit temps estival amb el pare i els germans, ha estat de vacances amb aquella i juntes han viscut jornades molt especials. Tal com ha mostrat a Instagram: «No canviaria aquests dies al teu costat per res del món. [...] Tampoc canviaria el destí, sé què significa Punta Umbría per a tu. No se m'oblidarà aquest viatge mai. Quines rialles, quines converses i quina manera de gaudir de la nostra companyia».