Primer pla de Xisca Perelló.

Xisca Perelló envia un missatge urgent a Rafa Nadal sobre la salut del bebè

Rafa Nadal volarà ben aviat cap a Mallorca

Els protagonistes del final d'estiu són Xisca Perelló i Rafa Nadal. La parella va revolucionar la premsa quan van confirmar els rumors d'embaràs que feia setmanes que recorrien els passadissos dels mitjans. Tots dos il·lusionaven tothom amb l'arribada al món d'un nou nadó.

Va començar llavors una persecució mediàtica amb què ni Rafa ni Xisca estan orgullosos. Tot i això, el pitjor encara havia d'arribar quan es va filtrar a la premsa que la mallorquina havia ingressat a l'hospital. Aleshores, es desconeixia el motiu pel qual, estant embarassada de molt poc temps, havia de romandre ingressada. Avui ja se'n coneixen tots els detalls i fins i tot el missatge que Xisca ha enviat a Rafa fa unes hores.

Xisca Perelló necessita Rafa

Que hagués d'ingressar en un hospital estant embarassada no va agradar a ningú. La família es preocupava per Xisca, i l'opinió pública amb ella. Pel que sembla, aquesta notícia es va filtrar a la premsa una setmana després que romangués ingressada.

Muntatge de Xisca Perelló amb Rada Nadal
Rafa Nadal queda eliminat del US Open d'Estats Units. | EP / GTRES

Tant ella com Rafa protegeixen la seva intimitat tant com poden, encara que hi ha vegades que és impossible. Al principi, el motiu del seu ingrés no es coneixeria. Ara, se sap que la Xisca necessitava estar en observació, amb un seguiment mèdic constant i en absolut repòs.

Una circumstància que no ha agradat a ningú. I menys per a Rafa que, fins fa unes hores, competia a l'US Open dels Estats Units. Però, la situació personal per la qual travessa ha fet efecte en el jugador. Fa unes hores queia eliminat de vuitens de final. Segons ell mateix explicava a la roda de premsa posterior al partit, el joc que va fer no va ser el més esplèndid per passar de ronda. Però això no ha estat el que li ha fet retirar-se de la competició.

El missatge de Xisca

El jugador de tenis sent que ha d'estar al costat de la dona. Hi ha alguna cosa més important que la competició i l'esport i així ho ha fet veure Xisca Perelló. Rafa Nadal assegurava en una roda de premsa que, tot i no haver estat un bon joc, té coses més importants en què pensar.

La seva dona ha estat la persona principal que l'ha fet canviar d'opinió. La competició ha passat a un segon pla a la seva vida i, ara, només vol agafar un avió i tornar a Mallorca amb la seva dona i fill. «Necessito tornar a casa. Necessito arreglar coses, la vida, així que no sé quan tornaré. Intentaré estar llest mentalment, quan senti que estic llest per competir de nou, hi seré», explicava a la roda de premsa.

Imatge de Xisca Perelló.
Xisca Perelló, té tota la família preocupada pel seu estat | Europa Press

«Ara mateix el que he de fer és tornar a casa, tinc coses molt més importants que el tenis. Han estat uns mesos una mica difícils en tots els sentits, aquesta és la realitat. I a partir d'aquí acabar amb una cosa que és important a la meva vida que és tenir el meu primer fill i que tot surti bé», concloïa.

Tot i que de moment no tornarem a veure Rafa en una pista de tenis, el cert és que el jugador tornarà més fort que mai. Encara no se sap quan serà el seu retorn, el que és clar és que ara el tenista està centrat en la seva dona i el seu fill.

Xisca es troba en bones mans i gaudeix de bona salut. De moment no hi ha motius per preocupar-se per la situació per la qual travessa la família; no és dramàtica. Només queda esperar que passin els dies perquè Rafa Nadal i Xisca Perelló anunciïn l'arribada del nadó.

▶️ Vídeo del dia