Muntatge fotogràfic de Miguel Marcos i Belén Esteban.

Belén Esteban confessa a Miguel que vol marxar de casa i preocupa la seva filla Andrea

Belén Esteban ha enviat un missatge important

Belén Esteban fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació, però segueix cometent errors d'allò més importants.

Darrerament ha donat una informació compromesa i els seus enemics estan aprofitant per fer-li mal. La seva parella Miguel Marcos s'ha convertit al centre de totes les crítiques després de les darreres declaracions de la col·laboradora.

Belén ha fet una reflexió que no ha deixat indiferent ningú: quan sigui gran vol abandonar casa seva i instal·lar-se en una residència.

Tot ha començat per una entrevista que Manuel, el fill de Concha Velasco, ha concedit al programa Sálvame. L'actriu no pot viure sola i la seva família ha pensat que el millor per a ella és estar en un centre ben atesa.

Belén Esteban cridant
Belén Esteban ha parlat alt i clar sobre els seus plans de futur. | Telecinco

Belén Esteban dona suport a la decisió que ha pres Manuel Velasco, malgrat que hi ha molta gent que no entén la seva posició. Però la periodista no està d'acord perquè ella també vol passar els darrers dies en una residència.

Sap que és més gran que el seu marit Miguel i no pretén donar-li problemes, per això li ha deixat clar la seva intenció.

Belén, segons diu el seu entorn, és una dona generosa que intenta aconseguir el millor per als seus éssers estimats. No vol que la seva edat sigui una càrrega per a Miguel, per això vol marxar de la casa conjugal abans que sigui massa tard.

El públic no ha entès aquesta decisió perquè el seu marit és sanitari, així que podria cuidar-la si fos necessari.

Belén Esteban alarma amb el seu missatge

Belén ha estat més de 20 anys lluitant contra Jesulín d'Ubrique, pare de la seva filla Andrea Janeiro, però això ja ha canviat. Està cansada que el torero no li importi la seva filla i s'ha adonat que ell és l'únic perdedor d'aquesta batalla.

La col·laboradora ha esclatat després de descobrir l'última cosa que ha fet el marit de María José Campanario.

Esteban se n'ha assabentat gràcies a Sálvame Lemon Tea que Jesulín és a Madrid i sembla que no ha visitat a Andrea.

El torero no vol parlar sobre això i el seu comportament ha acabat amb la paciència de la periodista. «Últimament ell no parla gaire, però no em sorprèn absolutament res», va comentar molt molesta.

Andrea i Julia Janeiro, filles de Jesulín, suposadament eren a Madrid i han coincidit amb el seu pare, però ell no les ha trucat.

La col·laboradora de Sálvame no veu normal aquesta actitud i no ha pogut evitar mostrar el seu descontentament de manera pública.

Aquest missatge ha alarmat a la família, ja que tots s'han adonat que estem a l'inici d'una nova guerra.

Belén Esteban intenta guanyar-se Maria José Campanario

Belén ha canviat de vida i tot ha estat gràcies al suport del seu marit Miguel, el conductor d'ambulàncies més famós de la televisió.

S'ha adonat que ja no val la pena entrar en baralles que sempre acaben malament, així que l'única cosa que pretén és ser feliç i respectar. Per això li va enviar un missatge a María José Campanario felicitant-la per l'embaràs.

Muntatge Belén Esteban i María José Campanario
Belén Esteban no entén a Jesulín, però no responsabilitza a Campanario. | Catalunya Diari

Esteban és conscient que els seus moviments són estudiats al detall, així que té molt de compte a l'hora d'entrar en determinats temes. La seva gran enemiga Maria José Campanario està embarassada i la tertuliana assegura que s'alegra i li desitja el millor.

Alguns espectadors no confien en les bones intencions d'aquesta felicitació, cosa que ha indignat a la mare d'Andreita.

Belén Esteban té molt clar que a la seva nova vida no entren conflictes innecessaris. Té intenció de gaudir del matrimoni amb Miguel.

Sap que és més gran que ell, per això li ha dit que en un futur abandonarà la casa conjugal per estar segura en una residència.