Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban, en xoc en descobrir on estarà la nova casa després del divorci

Belén Esteban no s'esperava aquest destí

Després de tornar de la seva aparatosa caiguda en ple directe, Belén Esteban no dona crèdit a tot el que està passant al món rosa. El que més crida l'atenció és que una d'aquestes notícies la protagonitza la seva millor amiga, Anabel Pantoja.

La de Paracuellos està començant a cansar-se de defensar-la, però sobretot està farta que inventin informacions falses. Belén ho sap tot sobre la neboda d'Isabel Pantoja. O això almenys això creia.

Belén Esteban es queda en xoc

No és la primera vegada que la de Paracuellos es queda estupefacta amb les informacions que es llancen al plató de Sálvame. Com tampoc no és la primera vegada que Belén es veu obligada a defensar la seva millor amiga de les acusacions que Anabel rep. Aquesta vegada, la col·laboradora s'ha vist embolicada en una informació que l'ha acabat esquitxant.

▶️ Vídeo del dia

I és que després que Anabel s'enamorés de Yulen Pereira a l'illa de Supervivientes, tot ha esclatat. Belén ha defensat el divorci de la jove amb Omar, com ara també defensa el seu amor amb l'esportista.

No obstant això, per més que la col·laboradora ho intenta, hi ha moltes incògnites que ningú no és capaç de resoldre. Molts companys de professió de Belén estan segurs que aquesta relació només és un tràngol.

Sense anar més lluny, Adela González, la presentadora actual de Sálvame, va posar en dubte que Anabel mantingués durant molt de temps la seva relació amb Yulen. Unes declaracions que van fer enfadar desmesuradament Belén Esteban i que la van obligar a aixecar, més d'una vegada, el to de veu.

Foto de Belén Esteban amb una crossa al plató de Sálvame
Belén Esteban parlant a una de les càmeres de 'Sálvame'. | Mediaset
 

La de Paracuellos assegura que s'estimen i, que malgrat haver-hi distància, l'amor tot ho pot. Unes declaracions que van arribar en un moment exacte: quan al plató s'assegurava que Yulen tornava a competir.

L'esportista és amant de l'esgrima i té pensat preparar-se per competir als Jocs Olímpics del 2024. Una decisió que obligaria el jove a estar cent per cent concentrat en la seva preparació física a París.

«Però, i si ell se'n va a París?», preguntava Adela González. «No és normal que hagin estat 24 hores junts i ara, de sobte, ell marxi a viure a 3.500 quilòmetres d'Anabel», explicava.

Aquestes declaracions van fer enfadar a Belén, qui confessava que no volia explicar els plans que Anabel té en un futur amb la seva actual parella. «Doncs jo crec que esteu equivocats, és que per parlar cal informar-se», li recriminava Belén a la presentadora.

Tot i això, han passat només unes hores fins que s'ha sabut tota la veritat.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen han viscut unes vacances molt romàntiques. | GTRES
 

Belén Esteban s'assabenta de la veritat

Belén no ha volgut explicar què passa entre Anabel Pantoja i Yulen. Però això no ha estat un problema perquè ha estat Kiko Matamoros qui ho ha explicat tot. El col·laborador té relació amb la parella i no ha dubtat a donar explicacions a la televisió per calmar els rumors.

«Viuran a Madrid tots dos. Ell es queda a entrenar a Madrid i ella, el temps que estigui a Madrid, estarà amb ell. Ara té el problema del seu pare i ha d'anar i tornar, però la residència serà Madrid», explicava.

Tot i que, de moment, la parella no ha decidit on quedar-se a viure, la veritat és que aquesta nova etapa trigarà a fer-se oficial. Anabel està preocupada pel seu pare, que es troba ingressat des de fa uns quants dies a l'hospital. De moment, haurà de baixar més d'una vegada a atendre'l, de manera que viure a Madrid amb Yulen haurà de posposar-se un temps.