Foto d'Irene Rosales en primer pla.

Irene Rosales reconeix que la relació s'ha acabat i que mai hi ha hagut amor real

Irene Rosales ja no pot amagar més que la relació va sorgir per pura estratègia

Irene Rosales sempre ha sentit afecte per Anabel Pantoja. De fet, quan la sevillana i Kiko Rivera no es parlaven, ella era l'encarregada d'intentar arreglar aquestes desavinences, per molt complicades que fossin de solucionar.

Actualment, Irene Rosales no és aliena al que passa amb Anabel i a tot allò que s'està parlant de la relació entre el seu exmarit, Omar Sánchez, i Raquel Lozano.

Semblava que el canari havia trobat l'amor en aquesta coneguda dona que fa set anys va passar pel reality estrella de Telecinco.

Irene Rosales coneix molt bé l'home que la va enganyar des del principi

Però res més lluny de la realitat, ja que allò que podia haver-se consolidat en una bonica història d'amor ha estat, segons Lozano, una manera de manipular-la per part d'Omar.

Irene Rosales
Irene Rosales no es pot creure el que ha passat entre Omar i Raquel. | GTRES
 

I és que l'examiga del canari s'ha passejat pels platós durant els últims dies carregant contra qui va ser marit d'Anabel Pantoja. L'ha acusat d'estar obsessionat amb els diners i de vendre qualsevol cosa per omplir-se les butxaques.

Aquest dimecres, Raquel s'asseia a Sálvame per revelar, d'una vegada per totes, la cara veritable d'Omar. Per a l'entrevistada, el canari no és tan bo com vol aparentar i va lamentar que se sentís utilitzada per ell. Segons ella, l'únic objectiu del canari era cridar l'atenció de la sevillana perquè se sentís gelosa.

▶️ Vídeo del dia

Raquel Lozano revela la cara més tèrbola del seu ex

«Volia que, al sortir amb mi, Anabel se sentís gelosa». Sobre la seva obsessió per la fama i els diners va afirmar el següent: «Si l'agafava de la mà en públic, em deia que són 20.000 euros i no m'agafava de la mà. Em deia 'fes-me cas'».

Foto d'Omar Sánchez i Raquel Lozano
Raquel Lozano i Omar Sánchez durant les seves vacances a Eivissa. | Europa Press
 

Després de posar fi a la seva relació tres dies abans que el jove entrés a Pesadilla en el paraíso, Raquel està molt dolguda amb ell. Per si no n'hi hagués prou, també li ha retret que estigui intentant lligar amb Marina Ruiz només entrar en aquest reality.

Fa uns dies, es va adonar que alguna cosa no anava bé, però amb algun gest d'afecte d'Omar ella oblidava aquests dubtes. «Jo amb qualsevol carícia o amb qualsevol ximpleria em deixo portar».

Això sí, l'entrevistada no considera que el temps que va estar amb el canari hagi estat negatiu. «Hi havia moments bonics, de complicitat. És veritat que estàvem de vacances i funcionàvem molt millor».

El que no ha amagat és la gran esbroncada que van tenir a Eivissa. Tot va passar quan tots dos estaven prenent alguna cosa en una terrassa i ell es va posar a veure Sálvame en directe. «Vam tenir una esbroncada i em vaig enfadar, estàs coneixent algú i li vaig dir 'què fas veient Sálvame?'», li preguntava.

Raquel Lozano
Raquel Lozano es va sentir enganyada per l'exmarit d'Anabel. | CatalunyaDiari
 

Així va ser conscient l'ex de Gran Hermano que tot era una farsa

«Aquí es veu que som diferents. Mentre jo em diverteixo ell es posa a veure Sálvame. Són coses que no tenen gaire sentit. Jo li preguntava: 'Però quina necessitat tens?' Fins i tot li van posar una pantalla gegant al reservat».

Des de l'esmentada esbroncada, tot va canviar. «Jo de vegades he estat una mica altiva i he exagerat. I, fins i tot, he sentit una mica de rebuig, i és que em sentia malament amb mi mateixa, pensant: 'Què he fet malament? Crec que la que m'he equivocat he estat jo, per creure-me'l a ell'».

Raquel té clar que el jove vol continuar mantenint la seva etiqueta de famós per guanyar tants diners com sigui possible.

«Ha vist que pot ser algú sense Anabel, aparèixer més minuts a la televisió, anar a realities… És el que realment li ve de gust. I trepitja a qui sigui per aconseguir-ho. Ara m'he adonat que tot passa per alguna cosa», ha conclòs.