Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de Sálvame

Lydia Lozano explica la infidelitat i confessa què sent realment per Charly

La periodista ha destapat secrets del seu matrimoni a 'Sálvame'

Sens dubte, Lydia Lozano és una de les col·laboradores estrella de Sálvame. I no n'hi ha per menys, la veritat, perquè la periodista fa més d'una dècada que forma part de l'espai vespertí.

Això sí, malgrat estar en un dels formats televisius més populars de la premsa rosa, la tertuliana no és gaire fanàtica de donar detalls sobre la seva vida privada. L'única cosa que se sap sobre la seva intimitat és que està casada amb Carlos García-San Miguel, àlies Charly, des del 1990.

Però, amb el pas del temps, s'han anat destapant més secrets sobre el matrimoni entre la periodista i l'arquitecte. Ara, Lydia Lozano ha hagut d'enfrontar-se a la seva entrevista més personal a Sálvame, en què s'ha sincerat com mai sobre la seva relació amb el seu marit.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
La periodista s'ha confessat públicament sobre la relació amb Charly| Europa Press

Lydia Lozano se sincera sobre el seu matrimoni amb Charly

No hi ha dubte que, en tots aquests anys que Lydia Lozano treballa a la petita pantalla, ha hagut de compaginar la seva fama amb la seva vida privada. La veritat és que, a diferència de molts companys seus, com per exemple Kiko Matamoros o Belén Esteban, la tertuliana és molt discreta respecte a la seva intimitat.

Segons es coneix, Lydia Lozano va contreure matrimoni amb Charly un 22 de juny de 1990. Dècades més tard, el 2015, la parella va renovar els seus vots matrimonials amb motiu del seu 25è aniversari de casats.

Però, ahir, 14 de setembre, es van treure més detalls sobre aquest matrimoni, perquè la col·laboradora va parlar de la seva vida privada com mai abans ho havia fet. Sens dubte, les seves declaracions no van passar desapercebudes per a tots els presents.

Així mateix, la tertuliana ha participat en la nova secció del programa, que es titula Lydia Lozano frente a Lydia Lozano, en què ha ofert una entrevista d'allò més personal. Carlos Lozano, presentador de l'espai, era l'encarregat de fer-li tota mena de qüestions íntimes.

D'aquesta manera, la tertuliana va repassar la seva vida en imatges mostrades pel format i, a més a més, va confessar als quatre vents el que sentia per la seva mitja taronja. «És un home que és el meu millor amic. És el meu amant i el meu marit, però sobretot és el meu millor amic i aquesta confiança no tothom la té», deia emocionada.

D'altra banda, la tertuliana no va dubtar a pronunciar-se sobre una pregunta que amb el pas dels anys l'ha perseguida: per què no va tenir fills amb el seu marit?

Així mateix, Lydia Lozano ha volgut explicar el veritable motiu darrere d'aquesta determinació que va prendre. «No hem estat pares perquè jo amb Charly no he necessitat res més. Ell hauria volgut, però jo mai he tingut aquest instint maternal. Per amor tindria un fill amb ell, però em va dir que no i em vaig tornar a enamorar», explicava.

Una altra de les qüestions que es va tractar va ser el tema de la infidelitat. Justament, Carlos Lozano li preguntava el secret de la seva relació per mantenir-se fidel al llarg d'aquests 32 anys que porten junts. Això sí, la tertuliana no va trigar a aclarir que no hi ha hagut mai ni fissures ni deslleialtats d'una banda o una altra.

«No concebo la infidelitat. Quan arribes a una edat i decideixes compartir la vida amb algú i tots dos heu viscut tot allò que has volgut...», començava dient. «És que no ho concebo, perquè s'hauria trencat tot. Ens coneixem tant… I em segueix sorprenent», confessava.

▶️ Vídeo del dia

Per aquesta raó i moltes més, la dona de Charly ha resumit què vol dir la seva parella per a ella. «Ha estat, és i serà l'home de la meva vida i t'ho dic sense hipnosi», revelava.

Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer
Lydia Lozano i el seu marit Charly fa 32 anys que estan casats | GTRES

Lydia Lozano es trenca en recordar el seu germà

D'altra banda, deixant de banda el seu matrimoni, Lydia Lozano també va haver d'afrontar un altre tema privat que és especialment dur per a ella: la mort del seu germà Jorge.

L'any passat, Jorge Lozano moria després de passar 45 dies a l'UCI a causa del coronavirus. Tal com ella explica, no es va poder acomiadar del seu germà perquè no va poder veure'l ni parlar amb ell.

Així mateix, confessa que per a la seva mare, de 93 anys, va ser inconcebible la idea de perdre el seu fill. «És molt difícil la pèrdua d'un fill perquè no el vam poder veure ni parlar amb ell», deia trencant-se del tot. Tot i això, després d'explicar aquesta dura època que va travessar, la col·laboradora va voler agrair, una vegada més, als infermers que van cuidar fins a l'últim dia del seu germà.