Primer pla de Carmen Alcayde.

Carmen Alcayde decideix trencar amb ell perquè no la respecta i la ridiculitza

Carmen Alcayde ha protagonitzat amb aquest company un seriós intercanvi de retrets

Fa una mica més d'un any que  Carmen Alcayde treballa a Sálvame i allà ha protagonitzat molts moments. Així, ha arribat a revelar les seves operacions estètiques o, fins i tot, a convertir-se en la guanyadora del Mediafest. Però, en aquestes últimes hores, ha aconseguit ser el centre d'atenció pel conflicte que ha viscut amb un dels seus companys: Kiko Matamoros.

Ella i el madrileny han protagonitzat una picabaralla i ell l'ha acusat de no respectar-lo de cap manera.

Carmen Alcayde i el seu conflicte amb Matamoros

L'expresentadora d'Aquí hay tomate és una de les integrants de Sálvame amb menys pèls a la llengua. Sempre diu el que pensa i això li ha portat més d'un problema. El més recent l'ha viscut durant les últimes hores amb Kiko.

▶️ Vídeo del dia

La tensió entre ells va sorgir quan es va revelar que el test d'intel·ligència dut a terme a José Antonio Avilés donava un resultat elevadíssim, 128. Una dada que ha dut el xicot de Marta López Álamo a dir: «Jo el felicito per aquestes capacitats que té. Però a la vegada és una mica com un ésser anormal, fora del comú».

En aquest moment, Carmen hi ha intervingut. Ho ha fet per dir-li: «Esperava que en tingués més que tu. Saps per què? Perquè és un home que es creu les seves pròpies mentides».

Primer pla de Carmen Alcayde, col·laboradora actual de Sálvame
Carmen Alcayde ha protagonitzat una picabaralla amb Matamoros. | GTRES

 

A Matamoros no li ha agradat gens aquest comentari, que ha originat el conflicte. Ho ha fet dient: «A veure quan dius una cosa coherent perquè, de debò, ho celebraré. Què hi té a veure?». I ella ha respost: «Perdona que et digui, però la gent que està més cap allà del món potser és la més intel·ligent».

«Té prou intel·ligència perquè ens creguem un paper. Com que no és coherent el que dic? Per què m'has de menysprear ara?».

El col·laborador ha decidit respondre aquesta última pregunta: «Perquè m'acabes de menysprear tu a mi. Tens menys memòria que un peix perquè fa quatre segons m'estaves faltant al respecte».

Carmen Alcayde esclata enfadadíssima

La presentadora valenciana s'ha mostrat realment enfadada quan el seu company l'ha acusat de no respectar-lo. I davant d'aquesta acusació, ha optat per intervenir: «Mira, t'anava a faltar al respecte avui i no ho he fet. Estàvem parlant abans de Jaime de Marichalar i no ho he dit per si ell sentia que no el respectava».

«Quan han dit que ara és menys divertit, he pensat que potser no ho és per l'edat, perquè tens una edat per a tot. Però no ho he dit perquè he pensat que Kiko em diria que, segons l'OMS, això de l'edat és no sé què i no sé quant. Per això he callat i, al final, estem aquí lligats de peus i mans».

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros ha carregat contra Carmen Alcayde. | CatalunyaDiari
 

Un comentari que ha fet enfadar tant Kiko que s'ha dirigit a ella per dir-li: «Sembla mentida que treballis en això. Tothom sap perfectament que ell és aquí perquè Marichalar ara és menys divertit».

En aquest punt, ell s'ha qualificat així com a superdotat i ella l'ha titllat de manca d'humilitat. Un encreuament de paraules que ha generat que altres integrants del programa, com Gema López, hagin deixat clar que entre els dos companys hi ha un problema enquistat. I té raó perquè no és la primera vegada que tots dos s'enfronten en directe, caldrà veure quina serà la pròxima vegada.