Ana Obregón amb un mig somriure.

Ana Obregón comença amb un polític i els dos confirmen el secret a veus

Ana ha pres una decisió que no té marxa enrere

Fa molt de temps que  Ana Obregón treballa al món de l'espectacle i sap a la perfecció com funciona, per això s'ha reinventat. La mort del seu fill Aless l'ha deixat sense alè, però sap el que ell hauria desitjat: que no renunciés als seus somnis. Sempre ha estat una estrella de la interpretació i no és just que deixi de banda les seves aspiracions professionals.

Ana Obregón ha començat una aventura laboral amb un polític que estarà carregada d'emoció: protagonitzaran una pel·lícula. Estem parlant de l'expresident del Govern espanyol Mariano Rajoy, que ha acceptat el repte perquè es tracta d'una causa benèfica. Aquest projecte marcarà la vida de tots dos, ja que suposa un abans i un després que cap periodista oblidarà.

Imatge de Mariano Rajoy gesticulant i amb cara de sorpresa
Ana Obregón i el seu nou company estan a punt d'estrenar pel·lícula. | GTRES
 

Ana va estar tres mesos tancada al seu dormitori després de la mort d'Aless Lequio, fins i tot, va estar a punt de rendir-se. Afortunadament, sempre ha estat molt ben acompanyada, el seu entorn ha estat fonamental en la seva recuperació. L'actriu s'ha adonat que necessita tirar endavant, per això ha acceptat començar una aventura amb Mariano Rajoy.

Ana va tenir l'oportunitat de donar al seu fill un bon tractament perquè té una economia privilegiada, però no tothom pot dir el mateix. Sap que alguns malalts no poden accedir als tractaments que necessiten. Aquesta és la raó per la qual ha participat en aquesta pel·lícula, ja que el que es recapti es destinarà a una associació contra el càncer.

▶️ Vídeo del dia

Obregón no pot parlar de la seva nova pel·lícula, cal que mantingui el misteri fins al final per generar més expectació. De moment, sabem que estarà dirigida per Paco Arango, que està encantat de compartir projecte amb la biòloga. És la primera vegada que l'antic líder del Partit Popular fa una cosa semblant i, sens dubte, serà una feina que deixarà empremta.

Ana Obregón recorda el que ha viscut

Ana reconeix que no se sent preparada per oblidar el que va passar als Estats Units mentre el seu fill estava lluitant contra el càncer. Se'n van anar a Nova York perquè allà hi havia unes màquines molt efectives que no es podien trobar a Espanya i, en un primer moment, van funcionar. El tractament era molt dur, però semblava que anava bé, encara que tot va ser un miratge.

Primer pla d'Ana Obregón.
Ana Obregón ha viscut uns moments molt delicats. | Europa Press
 

L'actriu ha compartit una imatge a les seves xarxes socials per explicar el que va passar fora del país, és incapaç d'oblidar-ho. Aless li va donar una gran lliçó, ja que sempre es va enfrontar a l'adversitat amb un somriure i carregat de força. El jove empresari s'ha convertit en un referent per a molts, ja que no va deixar de lluitar fins al final i se'n va anar sent un valent.

Obregón necessita estar distreta, per això està immersa en diversos projectes professionals que sembla que seran un èxit. Una de les coses que està fent és escriure un llibre que va començar el fill quan estava malalt i que no va poder acabar. S'ha proposat acabar-lo i treure'l al mercat per rendir-li un bonic homenatge, un altre més, ja que no ha parat de protegir la memòria d'Aless.

Ana Obregón ha fet un gran esforç

Ana li ha donat la mà al seu company Mariano en aquesta nova aventura professional que no trigarà gaire temps a veure la llum. El rodatge va acabar el 3 de setembre i ha durat set setmanes molt intenses, ja que han estat a diversos punts del país. La pel·lícula es diu Mi otro Jon i els experts asseguren que no trigarà a convertir-se en el més comentat del moment.

Obregón ha demostrat que sempre està a l'altura de les circumstàncies, ja que és una gran professional. Pertany a la vella escola, per això mai no decep el seu públic i sempre té una resposta amable per a qualsevol periodista. S'ha convertit en una icona, una llegenda de la premsa rosa i de la interpretació.