Primer pla de Pilar Rubio

Pilar Rubio el frena i recorda que podria deixar-lo sol en qualsevol moment

Pilar s'ho pren molt de debò

Pilar Rubio es pren molt seriosament tot allò que té a veure amb la seva feina. Li dedica tot el temps que sigui necessari per aconseguir els millors resultats, i d'això en poden donar bona fe els seus companys.

Per això, no consentirà que ningú posi en dubte la seva professionalitat. Fins i tot en alguna ocasió ha tingut algun enfrontament amb algun dels seus caps, com és el cas de Pablo Motos. De fet, diverses vegades s'ha vist obligada a parar-li els peus per frenar els atacs.

Pilar reapareixia aquest dimecres a El Hormiguero després d'un estiu molt intens. La intenció era que la seva estrena hagués estat la setmana passada, però finalment es van veure obligats a suprimir la secció de tendències. I és que, l'entrevista del presentador amb Paz Padilla es va allargar més del compte i li van impedir aparèixer a la pantalla.

Però fa unes hores la dona de Sergio Ramos aconseguia treure's l'espineta, tornant a demostrar que és una gran col·laboradora. «Vinc de vacances. Aquest estiu he fet moltes voltes, però volia fer la meva volta per aquí», va dir mentre sol·licitava una cançó per fer la seva habitual desfilada.

Pilar fa molt de temps que és a l'espai d'Antena 3 i no pot faltar a la seva cita amb els espectadors. Com tampoc poden faltar les picabaralles amb Motos, que tendeix a ser força crític amb els estilismes de la seva companya. Això sí, aquesta vegada, la 'influencer' no s'ha mossegat la llengua.

Pilar Rubio a 'El Hormiguero'
Pilar Rubio, al programa d'Antena 3 | Atresmedia

Si bé són habituals els atacs del comunicador, gairebé sempre en to de broma, de vegades són complicats d'encaixar-los. «Per què vens vestida amb una mosquitera?», li va preguntar.

Pilar Rubio s'ho va prendre amb filosofia i li va explicar que era un vestit de tul, però el presentador seguia capficant-se amb el seu estil. «Vens amb un test al cap», va deixar anar en veure-la amb un pentinat de dos monyets.

La col·laboradora va fer tot el possible per defensar-se. «Però, què et passa avui? Feia molt de temps que no ens vèiem i, així em tractes?», va apuntar. Li va aclarir que «els monyets es porten molt».

Els comentaris feridors pel seu look es van anar repetint, però la model s'ho va prendre tot amb molt d'humor, com sol ser habitual. Sempre ha assenyalat que és molt feliç a l'espai d'Antena 3perquè ha trobat l'afecte dels companys i del públic.

Així, és una de les col·laboradores més veteranes. I amb motiu d'això, abans d'estrenar-se aquesta temporada, va voler compartir un vídeo amb els seguidors de les xarxes socials sobre el seu primer dia.

«Tornada a l'escola! Avui començo una nova temporada a El Hormiguero, que segur estarà plena de sorpreses. Quines ganes de veure tot el que ens porten aquests nous mesos», va escriure a Instagram.

▶️ Vídeo del dia

Pilar Rubio segueix amb la seva vida

Pilar Rubio està encantada amb la seva feina a la televisió. No li exigeix gaire i pot dedicar temps a la família i a la resta de negocis que té entre mans. A més, l'últim any tampoc no ha resultat gens senzill per a ella.

Primer pla de Pablo Motos
Pablo Motos sol provocar amb les seves paraules a Pilar | Europa Press

Es va mudar la temporada passada a París, acompanyant el seu marit en la seva aventura professional al PSG. Però el canvi de ciutat no ha estat gens senzill, encara que ella es desplaça cada setmana fins a la capital d'Espanya per motius laborals.

Mai va descuidar la seva secció a El Hormiguero, però en tot moment ha estat pendent dels seus fills i de la seva parella. Sabia que Sergio no passava pel seu millor moment esportiu, ja que va romandre molt de temps lesionat i amb molt poques oportunitats al club francès.

Tot i això, Pilar Rubio confia que la situació canviï a partir d'ara. Així que, es mostra molt optimista i amb ganes de fer front als nous reptes que li presenti la vida.