Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin confirma els pitjors pronòstics sobre Victòria Frederica

Irene Urdangarin coneix la veritat sobre l'estat de la filla de la infanta Elena

Irene Urdangarin es va emportar un gran ensurt en conèixer l'ingrés i la sobtada operació de Victòria Frederica. La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar va haver de ser intervinguda d'urgència després de patir una peritonitis just quan feia 22 anys.

Va ser el cap de setmana passat quan una ambulància es va traslladar fins al seu domicili i va ser ingressada en un hospital de manera immediata. No va ser fins dimarts passat 13 de setembre quan va rebre l'alta i va tornar al seu domicili. Fins allà es va desplaçar la família per fer-li una visita i conèixer l'última hora sobre el seu estat de salut.

Irene Urdangarin coneix la veritat sobre l'estat de Victòria

Irene Urdangarin, l'única filla de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, va saber de primera mà de com es troba la seva cosina. Va ser gràcies a la visita que el seu germà gran, Juan, li va fer durant la tarda del passat dimecres 14 de setembre.

Després de rebre l'alta, Vic, com l'anomenen els seus amics, va poder tornar a casa on es recupera de la inesperada operació. Res no li feia pensar que el cap de setmana del seu aniversari acabaria d'aquesta manera, però afortunadament tot va sortir bé.

Victòria Frederica
Irene Urdangarin es va espantar en descobrir que Victòria va ser operada d'urgència | EUROPA PRESS

En la tranquil·litat de casa seva va rebre el suport i l'afecte dels seus que no van trigar a fer-li una visita. La infanta Elena va anar immediatament per conèixer l'última hora sobre la seva filla i, minuts després, va fer el mateix el seu cosí Juan Urdangarin.

Amb aspecte seriós, el germà d'Irene va fer acte de presència al seu propi cotxe davant la sorpresa dels mitjans de comunicació allà presents. Sense fer cap mena de declaració, el jove va entrar directament al pàrquing per accedir a la residència de la seva cosina.

Imatge de perfil de Juan Urdangarin amb el rostre neutre
El germà gran d'Irene Urdangarin ha anat a veure a Victòria | GTRES

Sorprèn en gran manera la presència del primogènit de Cristina i Iñaki, ja que sempre ha procurat mantenir-se en segon pla. Tot i això, la situació així ho ha requerit i ha cregut oportú estar al costat de Victòria en aquests complicats moments.

La relació entre ells és excel·lent i més d'una vegada Vic ha coincidit amb els seus cosins. De fet, l'última aparició pública de tots ells es va produir durant la visita que els fills de Cristina i Elena van fer a l'emèrit a Abu Dhabi. Una estampa familiar amb què van demostrar com estan d'units.

Irene Urdangarin sap que està en bones mans

Irene Urdangarin ha pogut respirar alleujada després de saber de boca del seu germà com es troba la prima més gran. Segons ha transcendit, és el metge de Casa Reial qui s'ha fet càrrec de la recuperació de Victòria.

Aquesta ha de romandre en repòs absolut durant uns dies si vol reprendre la seva agenda aviat. «No sortirà de casa durant aquests dies, està adolorida, però està tranquil·la», asseguren. Tot i l'hermetisme al voltant de la salut de la neta gran de Joan Carles, sí que ha transcendit que l'operació va anar bé.

Victòria Frederica i la seva cosina Irene Urdangarin
Irene Urdangarin té molt bona relació amb la seva cosina gran | Europa Press

Entre Irene i Victòria existia un vincle molt estret que es va anar refredant quan els exducs de Palma se'n van anar a viure a Suïssa. Tot i això, malgrat el distanciament, van mantenir el contacte, sobretot perquè a les dues els apassiona la moda.

L'única filla de Cristina i Iñaki ha cridat l'atenció pel seu estilisme polit i no va dubtar a felicitar la seva cosina pel seu salt a la moda. Victòria ja és una royal influencer i la seva cosina té clar que és el seu referent.

Sens dubte, romandrà molt atenta a la seva recuperació i potser decideix fer-li una visita com ja ha fet el seu germà.