Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores confirma que ha deixat la casa buida i que el retrobament està preparat

Rocío Flores està contenta pel pas que han fet al seu entorn

Rocío Flores és una gran amiga dels seus amics. És cert que, en els últims mesos, Ro ha après diverses lliçons de vida, a causa de les circumstàncies que li ha tocat viure.

Així doncs, els últims anys han estat realment vertiginosos per a la col·laborada televisiva. Rocío saltava a la llum pública quan es convertia en defensora del seu pare a Gran Hermano VIP.

▶️ Vídeo del dia

Després d'aquesta primera incursió televisiva, va arribar la gran oportunitat i alhora una revolució a la seva vida. Es va apuntar al càsting de Supervivientes i la seva vida va canviar per sempre. A més de perdre vint quilos de pes i de començar un procés de transformació física que avui encara no ha culminat, es va enfortir.

Ho va fer en el sentit anímic i emocional. Aquella experiència a Hondures la va canviar, la va orientar per convertir-se en la dona que volia ser i va fer que descobrís quines eren les seves prioritats. També li va ensenyar la millor i la pitjor cara de les persones.

Per aquest motiu, Rocío guarda unes amistats especials que han transcendit al pas del temps i que s'han convertit en grans pilars per a la seva vida. Una és la que va forjar amb Jorge Pérez. L'exguàrdia civil i model es va convertir a Hondures en un dels millors amics de Rocío.

Jorge Pérez i Rocío Flores abraçats
Rocío Flores va trobar un gran suport en Jorge a la televisió. | Mediaset
 

Jorge també ha evolucionat molt des del seu pas per l'illa (va guanyar la seva edició) i ha demostrat que la televisió és el seu fort. Ha defensat Rocío Flores sempre que n'ha tingut ocasió i, en paral·lel, ha sabut trobar el seu lloc als platós sense perdre la seva essència.

Ara Rocío s'alegra molt per la decisió que ha pres Jorge i que potser també ella es veu obligada a prendre ben aviat.

Rocío Flores i el canvi de domicili que no s'esperava tan aviat

Rocío Flores viu a cavall entre Màlaga, on té la casa que comparteix amb el seu xicot Manuel, i Madrid, on treballa regularment. Això l'obliga a passar llargues hores a l'AVE, per poder ser als dos llocs.

El mateix li ha passat a Jorge en aquests últims mesos. Ell i la seva família han viscut des de fa 13 anys a Villanueva de Villaescusa, a Cantàbria. Jorge i la seva dona, Alicia Peña, han criat en aquest lloc els seus quatre fills, apostant per la metodologia educativa Waldorf.

Han estat molt feliços allí, allunyats del soroll de la capital i portant una vida discreta i tranquil·la.

Durant tot aquest temps, com també li ha passat a Rocío, Jorge ha passat molt de temps desplaçant-se entre Madrid i Cantàbria per feina. Ara han fet el pas definitiu i ell i la seva família s'han traslladat definitivament a Madrid.

Ho han explicat feliços i cansats, després d'una intensa mudança que ja tenen pràcticament llesta.

«Hem acabat! Dies sense parar... tanquem un cicle de 13 anys i n'obrim un altre, molt il·lusionats i feliços», ha escrit Jorge, amb una foto amb la seva dona.

Jorge ha trigat a prendre la decisió, però la seva feina més o menys estable a la televisió i les campanyes publicitàries que duu a terme l'han animat a fer el pas. La seva etapa com a guàrdia civil cada cop queda més lluny, mentre aprofita l'embranzida del moment i s'arrisca amb aquest canvi de vida tan radical.

Rocío Flores, més a prop del seu amic de l'ànima

Rocío Flores ara tindrà més ocasions de veure el seu amic íntim. Ella i Jorge tenen una amistat molt especial i coincideixen sempre que poden per prendre alguna cosa amb amics en comú o pels passadissos de Telecinco.

Jorge és un home valent i no s'espanta davant dels canvis. Ara haurà de buscar escola per als seus fills a Madrid i adaptar-se a la vida diària a la capital d'Espanya.

Per ell serà fàcil, ja que ja és un habitual de les ciutats. Per als seus fills, que, a més, estudien en una escola que fomenta la naturalesa, l'experimentació i la calma educativa, potser no ho és tant.