Primer pla de Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo s'afarta i el frena: no vol que continuï trencant la relació

Paloma ha deixat clar al seu company que menteix descaradament

Paloma García-Pelayo ha esdevingut una de les periodistes del cor que més informació controla sobre Rocío Carrasco i coneix alguns detalls importants que encara no han vist la llum. A més, Paloma García-Pelayo ha demostrat durant les seves aparicions als diferents programes televisió de Telecinco que és una ferma defensora de Rociíto.

Aquesta setmana, ha estat al plató de En el nombre de Rocío per opinar sobre l'episodi cinc, que versava sobre la relació entre José Ortega Cano i La más grande. En aquest episodi, Rocío deixa caure que Ortega va actuar de manera criticable amb la seva mare en diverses ocasions. Les seves formes no van ser les correctes a l'hora de relacionar-se amb la chipionera.

Paloma García-Pelayo ha de frenar el seu company en ple directe

Aquest dimecres, El programa de Ana Rosa ha aprofundit en les paraules d'Ortega Cano després d'emetre's aquest episodi. El torero va assegurar que emprendrà accions legals contra Rocío Carrasco després d'això que ha contat sobre ell a En el nombre de Rocío.

A l'esmentat episodi es van posar sobre la taula molts aspectes sobre el matrimoni del torero amb la seva mare, i el van qualificar de «tòxic». Doncs bé, fa unes hores era un col·laborador de El programa de Ana Rosa qui ha anat més enllà. Ha donat una informació que ha hagut de rebutjar completament la periodista Paloma García-Pelayo. Pepe del Real assegurava ahir que Ortega Cano se'n va anar directament a un despatx d'advocats l'endemà d'emetre's el documental per rebre assessoria judicial i demandar de forma imminent la filla de Rocío Jurado.

Pepe del Real menteix sobre Rociíto

«M'expliquen que encara que Ana María Aldón intenta no pronunciar-se davant els mitjans sobre el documental, en privat ha reconegut que el seu marit té caràcter, però assegura que mai no ha traspassat els límits. Que no és un home violent», ha començat dient.

Les seves declaracions no han passat desapercebudes per a la resta de la taula del cor. «Però qui parla de traspassar els límits? Rocío Carrasco diu alguna cosa de traspassar els límits? Diu que no va saber valorar la seva mare», li ha dit Joaquín Prat.

Tot i això, Pepe del Real tornava amb el tretze són tretze. «Però hi ha un moment en què Rocío diu que davant d'una situació que va viure la seva mare no es va poder contenir i es va fer pipí a sobre». En aquell moment, Paloma García-Pelayo l'ha tallat. «Això Rocío no ho diu en cap moment. Això Rocío no ho diu al documental», ha afirmat amb cara de sorpresa.

Rocío Carrasco i Ortega Cano
José Ortega Cano, protagonista involuntari de l'últim episodi del documental. | Telecinco-Gtres

«Té tot el dret del món a prendre les mesures oportunes»

«Evidentment les declaracions de Rocío hi estan. Claríssimament, diu que la seva mare va patir, que José no la va valorar, que va ser un error haver-se casat i que ella va viure episodis que no haurien d'haver passat. Ortega té tot el dret del món a prendre totes les mesures que cregui oportunes. També cal mesurar les conseqüències i què comportarà aquesta demanda, perquè entenc que Rocío tindrà proves suficients per demostrar-ho», ha continuat la tertuliana.

Abans de finalitzar el tema, Joaquín Prat ha tornat a incidir que Rocío mai ha afirmat que hi hagués un «maltractament» a Jurado. «Estem parlant d'una situació que Rocío no la planteja al documental, diu que no li va donar un tracte a l'altura de la dona que tenia al seu costat. Ningú no està parlant en cap cas de maltractaments. Nosaltres ho mesurem, no podem parlar de coses que no ha dit la protagonista», ha sentenciat i ha deixat sense paraules Pepe del Real.

▶️ Vídeo del dia