Olga Moreno

Olga Moreno sap que Lola necessita ajuda per superar la notícia d'Antonio David

Les declaracions d'Olga han estat esgarrifadores

Olga Moreno ha viscut un dels anys més intensos de la seva vida. Després de prendre la decisió d'aparèixer a la televisió i de participar a Supervivientes, tot ha canviat. Ella és una dona diferent i la seva vida, també. Estava enamorada d'Antonio David, o això era el que semblava abans d'entrar al reality, però tot va canviar en guanyar el concurs, i va decidir separar-se de l'home amb qui havia estat 20 anys.

A partir de llavors tot han estat canvis. Alguns pel seu bé, doncs ara se sent lliure i amb ganes de viure la vida. Altres han estat pitjors: ha hagut de refer la seva vida i donar suport a la seva petita Lola, qui està patint més. Per a la petita no ha estat gens fàcil i més d'una vegada ha necessitat ajuda. Olga amb l'afany que la persecució mediàtica s'acabi d'una vegada, ha confessat el mal moment que travessa Lola.

Olga Moreno no pot callar

No sol ser gaire assídua a parlar, però quan ho fa públicament revoluciona tothom. De fet, va protagonitzar dues portades en una coneguda revista de cor i va acabar definitivament la seva relació amb Rocío Flores. A la noia no li va agradar que Olga no li avisés que donaria unes declaracions en una revista. Tot i això, si alguna cosa ha après l'empresària d'aquesta ruptura, és que ella ha de prendre les decisions.

Molts se li han posat en contra, però ella ha seguit endavant. Per això, només sortir de l'illa de Supervivientes i acceptar els 100.000 € de premi, va concedir una entrevista. El programa portava el seu nom, Ahora, Olga, i hi va narrar com estava de complicada la seva vida en tornar a Espanya.

Imatge d'Olga Moreno.
Olga Moreno no ho va passar gens bé quan va tornar a Espanya després de 'Supervivientes'. | GTRES

Entre tantes preguntes i declaracions, Olga també va tenir un lloc per parlar de la seva petita Lola. La seva filla en comú amb Antonio David no ha complert la majoria d'edat i és la més protegida de la família. Tanmateix, segons explica Olga, és la que més està patint amb tot. No només amb la separació, sinó amb la baralla que ella i Antonio David tenen amb Rocío Carrasco. Trencada de dolor i amb llàgrimes als ulls, Olga confessava que la seva filla petita ha necessitat l'ajuda de professionals.

Olga Moreno s'enfonsa

Totalment afligida i demanant ajuda, Olga narrava un episodi de la seva filla Lola que ningú no esperava. «La meva filla petita, de vuit anys, ha hagut d'anar al psicòleg. Hi ha hagut papers al barri i al col·legi que deien que Antonio David és un maltractador. No ho podeu arribar a imaginar com han patit aquests nens que no són meus», explicava. Una declaració que va tenir els seus fruits, ja que Olga no n'ha tornat a parlar.

L'empresària viu un moment delicat després de separar-se d'Antonio David, encara que fonts properes asseguren que a poc a poc ho va superant. Tot i això, no pot evitar sentir ràbia quan veu parlar Marta Riesco d'ella: l'actual parella d'Antonio David es va comparar amb ella a les xarxes socials, cosa que a Olga Moreno no li va agradar.

Tanmateix, Olga continua en un segon pla, sense voler saber res de les càmeres. La seva botiga de roba va vent en popa i, afortunadament, té el que més estima. La seva filla Lola i David, el fill en comú d'Antonio David i Rocío Carrasco, viuen amb ella a Màlaga.

▶️ Vídeo del dia