Mila Ximénez col·laborant a Sálvame

Belén Esteban i Kiko Hernández reben en directe l'herència de Mila

Els dos col·laboradors no han pogut amagar les llàgrimes que els ha produït recordar-la

A 'Sálvame' passen molt lents els dies des que morís Mila Ximénez, una de les membres fundadores del programa de les tardes de Telecinco. El mateix format va assegurar que la col·laboradora havia estat la que més dies havia treballat al llarg de tota la història del programa.

Una cosa que indirectament la situa com una gran professional i molt entregada amb la productora i la cadena que la tenia contractada. Mila es caracteritzava pel seu fort caràcter, pels seus crits i per les seves espantades en públic. Però, tot i això, la col·laboradora va aconseguir fer grans amics a la televisió.

Entre ells es troben diversos rostres de 'Sálvame' amb els quals compartia moltes tardes de treball i confidències. També és cert que no sempre ha estat amiga de tots ells, i l'actualitat els ha portat a protagonitzar topades que semblaven irremeiables.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, la mort de la col·laboradora ha tret a la llum els bons llaços que va formar Mila amb dos dels seus companys. Estem parlant de Kiko Hernández i de Belén Esteban. Els dos compartien taula amb la periodista i això sembla que ha estat fonamental perquè Ximénez se'n recordi d'ells en les seves últimes voluntats.

Dies enrere es coneixia que mentre es buidava el pis de Mila, hi havia dues caixes que contenien en gran el nom de Kiko i de Belén. No obstant això, era àrduament complicat conèixer el contingut explícit d'aquests paquets. Però ahir per fi s'ha pogut saber què hi havia dins d'aquests embalatges.

A mitja tarda i quan 'Sálvame' tornava de publicitat, Kiko Hernández li va comunicar una notícia a Jorge Javier Vázquez. Aquesta era que tant ell com Belén Esteban acabaven de rebre en un camió de mudances l'herència que Mila els hi havia deixat estant en vida. I que per això, ara els havia arribat complint les seves voluntats.

Hernández va explicar que la seva amiga li ha deixat d'herència un valuós quadre amb un important significat per a tots dos. Per la seva banda, Belén Esteban visiblement afectada també va voler ensenyar el regal que li va deixar. En el seu cas, Mila li ha deixat en el seu poder un bonic mocador de color rosa amb uns alegres estampats.

Els dos col·laboradors, juntament amb Jorge Javier han olorat aquest fulard i han afirmat que feia olor molt a la recentment desapareguda periodista del programa. No obstant això, és curiós que en les seves últimes voluntats Mila no se'n recordés també d'altres companys amb els quals tenia una amistat molt més propera.

És impossible no pensar en el mateix Jorge Javier Vázquez i que ella mateixa definia com un dels seus millors amics. A més del fet que va estar al seu costat fins a l'últim dia de la seva vida.

Tampoc hauríem de descartar l'opció que també se'n recordés d'ell en el seu testament, però que no hi hagi transcendit els objectes que li ha deixat.

No hi ha dubte que Mila ha deixat empremta a Telecinco i en l'equip de 'Sálvame'. I que no hi ha dia en el qual no la recordin amb un somriure i el bé que ho passaven al seu costat.

No se la pot treure del cap

Amb l'aparició del quadre i el mocador, a 'Sálvame' es va crear un ambient i moment molt nostàlgic. En aquest, Jorge Javier ha volgut recordar a la seva amiga, admetent que no hi ha dies que no estigui pensant en les seves coses. I que no li vingui al cap la veu de Mila renyant-li o aconsellant-li sobre les coses que li passen a la vida.