Irene Rosales, dona de Kiko Rivera, somrient amb un vestit lila

Adeu a la 'tele': El gran sou que guanya Irene Rosales fora de Telecinco

Aquest cap de setmana la dona de Kiko Rivera ha anunciat la seva decisió de deixar la televisió

Irene Rosales ha arribat al seu límit. Just per això anunciava aquest cap de setmana que ha pres la decisió d'abandonar la televisió. El cúmul de circumstàncies que ha viscut en poc menys d'un any l'han superat.

«No he parat, he estat un any d'hospitals amb els meus pares, amb un resultat horrible, seguidament va passar tot el conflicte de Kiko... Sempre he volgut agafar forces i seguir endavant, però ja arriba un moment en què no puc més», explicava en 'Viva la vida'.

«Necessito temps per pensar en moltes coses i per estar amb mi mateixa», assenyalava. «Estic segura de la decisió, és el millor per a mi i ho tenia al cap des de fa molt».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La dona de Kiko Rivera s'ha cansat de donar explicacions: «M'està afectant personalment... No aguanto aquesta necessitat d'haver d'estar contínuament donant explicacions. No soc capaç d'estar en aquest conflicte en el qual no tinc res a veure».

El dineral que s'embutxaca Irene Rosales gràcies a les xarxes socials

Tanmateix, aquest adeu a la televisió no implica que Irene es quedi sense feina. I és que, segons assenyala el portal 'Jaleos', el seu perfil d'Instagram pot proporcionar-li grans beneficis.

«Les seves col·laboracions han de funcionar tant sí com no», asseguren experts en xarxes socials. Segons una anàlisi de compromís que mesura l'atractiu dels perfils a la plataforma, el de Rosales està molt per sobre de la mitjana de moltes 'influencers'.

Això implica que genera gran interès en les marques, que es moren per col·laborar-hi. «Irene té una mitjana de 4,48 quan el normal és que se situï entre 1,50 i 2».

I una prova molt evident de l'impacte que té entre els seus seguidors, és la gran interacció que generen els seus 'posts'. «Això ho valoren molt la marques perquè significa que el contingut que publica interessa entre la seva audiència».

En total, Irene tindria una mitjana de 551 comentaris per 'post', una autèntica bogeria. Una visió molt més real de l'interès que desperta un perfil, més enllà dels 'likes' o 'm'agrada' que pugui rebre.

D'aquesta manera, com més interès desperti en xarxes socials, més alt serà el seu 'caché' a l'hora de negociar amb una marca. I el de la dona de Kiko Rivera sembla ser bastant elevat, ja que els experts ho estimen en uns 2.000 euros per publicació patrocinada.

Tot i això, encara és difícil de determinar quins podrien ser els guanys mensuals d'Irene. Així mateix, amb una sola publicació ja estaria embutxacant-se el doble del salari mínim, que se situa en uns 950 euros.

A més, les possibilitats de guanyar diners es multipliquen per a ella. I tot gràcies al fet que el seu compte resulta atractiu per a diversos sectors. «'Beauty y moda', ja que Irene apareix sempre molt polida».

Molts dels seus seguidors no dubten a preguntar-li d'on són les peces que llueix, així que el seu estil agrada bastant. Encara que també encaixaria perfectament en estil de vida i la indústria 'healthy'.

El mateix Kiko revelava durant el seu pas per 'La Resistencia' que els diners no suposava un problema per a la parella. «Tinc diners suficients perquè tant els meus fills com jo visquem la resta de la meva vida, si em moro aquesta nit, és clar», revelava.

«Sense comptar patrimoni, perquè no me l'han donat, com un milió i mig d'euros. Una mica amunt, una miqueta baix...», rematava respecte a l'herència del seu pare.

Sembla que la situació econòmica ha millorat bastant pel DJ. Cosa que l'any passat confessava que els seus ingressos s'havien reduït bastant a causa de la pandèmia.

«No tinc problema a dir-ho, només estic ingressant 700 euros al mes. Quantitat que em dona l'Estat, però segueixo tenint les mateixes despeses de sempre. És una bogeria, no hi ha dret», reconeixia a la televisió.