Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.

Belén Esteban promet que no el perdonarà mai i el marit sap que ha arribat el final

Belén Esteban ha revelat els seus veritables sentiments

Belén Esteban sempre s'ha caracteritzat per la seva honestedat, porta la veritat per bandera i això és el que l'ha convertit en una estrella. No té gens de por, així que s'ha sotmès a la màquina de la veritat de Viernes Deluxe. S'ha enfrontat a Kiko Matamoros i ha reconegut que no el perdonarà mai perquè li ha fet massa mal.

Belén Esteban ha aconseguit tenir un tracte cordial amb el seu company, però no oblida el que va fer mentre ella concursava a Gran Hermano VIP. I és que, el tertulià la va acusar de tenir un comportament irregular i va suggerir que se n'anés a treballar «a una televisió local». Però això no és el que més ha molestat l'ex de Jesulín, hi ha un altre assumpte que és incapaç d'oblidar.

Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra
Belén Esteban prefereix allunyar-se dels conflictes | TELECINCO

Belén ha explicat que Kiko va fer molt de mal a la seva família, especialment a la seva mare, i mai podrà tancar aquest capítol. Recorda que s'hi va referir com a «esperpent» i els seus éssers estimats es van portar les mans al cap. «No ho oblidaré, ni ara ni mai», va declarar durant el polideluxe davant de diversos milions d'espectadors.

Belén segueix sent el rostre més poderós de Sálvame i genera més audiència que ningú, cosa que sembla no agradar gens a Matamoros. La màquina de la veritat ha posat sobre la taula una presumpta enveja que està fent malbé la relació. Miguel Marcos, marit d'Esteban, sap que ha arribat la seva fi: l'ex de Makoke no tornarà a ser amic de la seva dona.

Esteban ha intentat tancar el capítol, però creu que és impossible oblidar certes coses perquè hi ha molts sentiments en joc. El pitjor de tot, segons la seva versió, és que la seva mare i els seus germans no ho van passar bé, això és el que no perdona. «Hi va haver moltes coses més, vosaltres sabeu què vau dir», els ha dit als seus companys en un to contundent.

Belén Esteban reconeix el seu error

Belén ha posat les cartes damunt la taula per explicar que ella ja és un personatge independent, no depèn de Jesulín de Ubrique. «És veritat que vaig sortir per una relació que vaig tenir», començava dient mirant a càmera visiblement molesta. «És veritat que he parlat molt i és una cosa que reconeixeré tota la meva vida, però ara tinc el meu nom propi», sentenciava.

Primer pla de Belén Esteban plorant
Belén Esteban ha guanyat molts punts amb l'audiència| Telecinco

Esteban reconeix que li ha costat guanyar-se l'afecte del públic, però promet que ho ha fet de manera neta i honrada. No ha escollit ser la protagonista de Sálvame, per això no entén que el seu company se senti ofès. El polideluxe ha deixat en evidència la gelosia de Kiko Matamoros, que vol superar en audiència la dona de Miguel Marcos.

«Valc molt per mi», comenta la col·laboradora durant la seva darrera discussió arrencant els aplaudiments del públic. Un públic que li va donar de banda durant la seva participació a Gran Hermano VIP, però que va acabar fent-la guanyadora del joc. Es va emportar 100.000 euros que va donar a una organització benèfica i gestos com aquest van consolidar la seva llegenda.

Belén Esteban vol que tot acabi aviat

Belén assegura que sent un afecte especial per l'exmarit de Makoke, però els seus saben que la relació que mantenien s'ha trencat. No tornaran a ser amics, la cordialitat ha arribat al final perquè Matamoros ha parlat malament en una revista. Concretament, ha acusat la seva companya d'estar acabada, cosa que el mateix Jorge Javier Vázquez ha desmentit.

Esteban pot presumir d'haver de tenir a l'esquena una carrera plena d'èxits i el seu últim enfrontament ho reafirma. No deixa que cap dels seus rivals li guanyi terreny perquè té una arma important per lluitar amb tothom: la veritat. En els darrers anys està més calmada i emet un discurs que arriba a tothom, no hi ha ningú que no aplaudeixi la seva transformació.